Adela Franceković – Transformacijski principi u svijetu biznisa

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Adela je autorica Transformacijskih principa, poduzetnica, urednica, terapeutkinja i savjetnica koja već 20 godina pomaže ljudima da kreiraju sretniji i ispunjeniji život.

Po klasičnoj izobrazbi je kemičarka i kasnije računovotkinja, a po duhovnoj izobrazbi i po principima duhovnog rasta i osobnog razvoja Adela je Reiki majstorica i učiteljica, Tarot majstorica i učiteljica, Theta healing praktičarka i instruktorica. Uspješno je savladala Eft tehniku, praktičarka je tehnika: Hipnoze i hipnoterapije, Bars, Peat i NLP tehnike, a završila je i osnove astrologije te je trenutačno u pripremama za studij poslovne psihologije.

 

“Najveći je izazov uskladiti privatni i poslovni život, posložiti prioritete i donijeti odluke u skladu sa svojom dušom, dok nam istovremeno mnogi racionalni izbori zvuče puno logičnije, a ne donose rezultate.”

 

AdelaSvemu tome Adela je dodala sebe i svoja drevna znanja i svoje darove spojila u jedinstvenu spomenutu tehniku koju zove Adela transformacijski principi kroz koju svakoj osobi pristupa s posebnom pažnjom uz individualizirani pristup. Na YouTube kanalu svakodnevno i nesebično pomaže besplatnim video uradcima i emisijama nedjeljom koje sama snima i producira, a brojna publika potvrđuje popularnost ovog svima dostupnog kanala.

Članica je i u Hrvatskoj udruzi za coaching, jer ju zanimaju svi segmenti rasta i razvoja. Održava edukacije za osobni razvoj i daljnji terapeutski rad po vlastitom programu, radi s klijentima jedan na jedan i održava brojne on line programe osobnog razvoja na temu ljubavi, opraštanja, intuicije i novca.

U nastavku saznajte može li i kako Adela pomoći osobnom napretku poduzetnika i managera koji svakodnevno preuzimaju veliku odgovornost, nose se sa svim tekućim poslovnim izazovima, a ne nalaze vrijeme za sebe i rješavanje svih akumuliranih stresova.

 

Kako biste predstavili sebe ? Jeste li Vi poduzetnica?

Adela: Ja sam poslovna žena, osoba koja kreira, poduzima aktivnosti, preuzima rizike, stvara prilike i realizira ih pa u tom smislu jesam poduzetnica. Osjećam li se tako? Pa baš i ne u tom gordom smislu riječi. Osjećam se kako osoba koja živi i radi ono što voli. To bi za mene bila bolja definicija.

 

Kreatorica ste Transformacijskih principa by Adela Franceković. O kakvim principima se radi i za koga su oni kreirani?

Adela: Iskustvo nam govori da ljudi teško samostalno pronalaze konačno i cjelovito rješenje svojih problema. Zbog subjektivnosti, trauma, blokada ili naglašenih emocija oko određenih životnih tema, ponekad nije moguće razumjeti što se zapravo dogodilo, koji je pravi uzrok životnog izazova i kamo će odvesti uobičajeno ponašanje. Za sretniji život ključno je zaustaviti taj začarani krug, a kroz Adela transformacijske principe krećemo od izvornog problema i iznova kreiramo pozitivne obrasce koji će nas dovesti do života kakvog želimo živjeti. Na taj način vraćamo svoje izgubljeno JA, vraćamo svoju snagu, pobjeđujemo strahove, uklanjamo svaku nelagodu. Pri tome osjećamo pomak u razmišljanju i usvajamo alate za implementaciju rješenja u trenutnoj životnoj situaciji.

 

Brojne čitateljice portala Suvremena žena su poduzetnice koje se svakodnevno suočavaju s osobnim izazovima. Kako možete pomoći njima?

Adela: Svaka osoba ima poslovne i privatne izazove i teško je napraviti granicu među njima. Mi odlazimo na posao i tamo se susrećemo sa suradnicima, klijentima i poslovnim partnerima. Nakon radnog dana, vraćamo se u svoju obitelj, svoj dom. Pri tome smo svakodnevno izloženi stresu, raznim izazovima i dilemama. Kroz Transformacijske principe pomažem poslovnim ljudima da pronađu ravnotežu u životu, odnosno vrate balans te donesu mudrije odluke za sebe, obitelj i posao.

 

U kojem trenutku jedna suvremena poduzetnica treba i može potražiti usluge Adele Franceković?

Adela: Svatko od nas osjeća onaj ključni trenutak kada više ne može sam, kada mu je teško odabrati mudar potez u određenoj situaciji, kada se brige nagomilaju, a upitnici iskaču svaki dan. Tada je pravi trenutak da potraže nekoga tko im može pomoći da raspetljaju životni klupko i rasterećeno krenu naprijed, sukladno svojim vještinama i sposobnostima, onako kako najbolje znaju.

 

Prema vašem bogatom iskustvu rada s ljudima koje su to prepreke s kojima se svakodnevno suočavaju poduzetnice i poduzetnici i kako te prepreke “preskočiti”?

Adela: Najveći je izazov uskladiti privatni i poslovni život, posložiti prioritete i donijeti odluke u skladu sa svojom dušom, dok nam istovremeno mnogi racionalni izbori zvuče puno logičnije, a ne donose rezultate. Jedno vrijeme možemo raditi kako se od nas očekuje i kako drugi traže, ali onda se počinju javljati brojni problemi u poslu, privatnom životu i općenito u funkcioniranju čovjeka u svakodnevnim aktivnostima. Tada je potrebno zaustaviti se i vidjeti kako možemo zrelije pristupati sebi i svojim ciljevima. Tek onda možemo graditi kvalitetne strategije i poslovne procedure.

 

Što biste savjetovali poduzetnicama i čitateljicama portala Suvremena žena u radu sa samima sobom?

Adela: Poduzetnicima uvijek predlažem da malo uspore, da ne donose impulzivne odluke u trenucima kada su iscrpljeni ili preopterećeni, da nauče kada je dosta i kada trebaju stati, a onda iz tog mira da nauče svjesno graditi svoju karijeru što uvijek donosi kvalitetnije rezultate i produktivnost u radu. Do sada sam mnogima pomogla na tom putu i to je moje poslovno i životno iskustvo.

 

Kako biste Vi opisali Suvremenu ženu?

Adela: Suvremena žene je svjesna sebe i svojih životnih uloga. Ako već nije, onda uči biti sebi bitna i radi na sebi. To je osoba kojoj je literatura poput „Šapat anđela ljubavi“ poznat vid literature i dubljeg ulaska u sebe i svoje životne odluke. Suvremena žena je duhovna i želi živjeti život u balansu, želi ne ponavljati iste greške, već napredovati sama sa sobom, a tako i u svim odnosima s drugim bliskim osobama.

S ljubavlju, Adela Franceković
Autorica Transformacijskih principa i intuitivna čarobnica

www.adelafrancekovic.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.