Život kao luna park

0

Svašta čovjek može naučiti o sebi kad pogleda ljude koji ga vole, a još više kad pogleda one koji ga ne vole… Povratna informacija zlata vrijedna… I to opet ništa ne znači. Neki koji nas ne vole, zapravo nas vole, a neki koji nas “kao” vole, zapravo nas ne vole iskreno.

Ljubav je čudna biljka. Zato volite sebe i to istinski, iskreno, javno i tajno. Budite korektni i prijateljski raspoloženi prema sebi. Usudite se sebe staviti na prvo mjesto. Od vas sve počinje… Neka se u ovoj godini svijet vrti oko vas, onako kako treba, brzinom po vašoj mjeri… A na svoj vrtuljak stavite bića i predmete koji vam pomažu u rastu i koji vas potiču da budete još bolji. One druge pustite da imaju svoje vrtuljke. Ionako je život kao luna park… Svi vrtuljci imaju svoje mjesto i ulogu. Uživajte baš svaki dan!

obiljka webSve počinje i završava s vama. Budite svoj najbolji prijatelj. Takvi ljudi najviše vole druge ljude, a i oni njih.

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.