Živjeti

0

Proživjeli smo ovoliko ili onoliko godina! Već smo shvatili da savršenih ljudi nema, ili bar ne hodaju ovom planetom, tako ni sami nismo savršeni. To znači da smo svi napravili više ili manje, većih ili manjih grešaka, propusta minulih godina…

Umjesto da se tučemo po glavi, prihvatimo se i zavolimo takvi kakvi jesmo, naučimo voljeti i sve one situacije u kojima smo griješili, kada smo donosili krive odluke, ili smo propuštali donositi ih, a trebali smo…

Nitko od nas nije dobio šansu da ovdje na zemlji živi reprizu života pa da zna što, kako i kada… Naši se filmovi vrte premijerno, idemo uživo, tako da pogreške nisu isključene.

Živimo li doista, pokušavamo živjeti na sve moguće načine, u tim pokušajima radimo i pogreške… Tko nikad ništa ne pokuša, ne može ni pogriješiti, taj samo trati život koji ima – jer ga ne živi!

Foto: Pixabay

Autorica: Ivančica Matuša
Autorica knjige “Zaključana”

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.