Želite ljubav na prvi pogled? Evo kako malo pripomoći…

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Leil Lowndes tvrdi da je moguće zavesti koga poželite… Evo 5 kratkih, ali slatkih savjeta za Valentinovo, ali i poslije njega!

Istraživanja govore da nas privlače različiti dijelovi tijela, no jasno je da na sve nas utječe izgled druge osobe. Prodoran pogled budi različite osjećaje… Kaže se da se bolje razumiju, vole i slažu partneri koji se dok razgovaraju i vode ljubav gledaju u oči. Ljudi koji se uzjamno gledaju u oči mogu rasplamsati strasti i pobuditi osjećaje strastvene ljubavi.

  1. Kad gledate u osobu koja vam se sviđa, prodorno je gledajte u oči. Zadržite pogled 3-4 sekunde duže nego što je uobičajeno u prijateljskim kontaktima. Osoba će uvijek vidjeti da je gledate na poseban način.
  2. Gledajte u vama najprivlačniju točku lica osobe koja vam se sviđa. Vaše zjenice će se same proširiti i to će vam dati taj očaravajući zavodnički pogled.
  3. Dok gledate u osobu koja vam se sviđa, mislite o lijepim stvarima. Mislite o svojim snovima i nečemu što u vama budi pozitivne emocije. To će u vama stvoriti osjećaj sreće, ali i poboljšati atmosferu u prostoriji.
  4. Kada odvraćate pogled od osobe koja vam se sviđa, nemojte to činiti naglo, već lagano, polako, kao da vam je teško odvojiti pogled s lica te osobe.
  5. S očiju osobe koja vam se sviđa, krenite na vizualno putovanje njenim ili njegovim licem, neka izgleda kao da uživate i divite se. Dođite do ruba vrata, ramena i trupa i opet vratite pogled na oči.

Gledanje u oči može uzburkati emocije, može potaknuti strujanje ljubavnih kemikalija našim tijekom i potaknuti nas na novu razinu prisnosti. Sretno! 🙂

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.