Zdrava i samopouzdana žena je lijepa žena

0

Na AROMARA LADIES DAY-u je predstavljen proizvod GYNO PRO, prirodno i učinkovito rješenje za vaginalne upale bez neželjenih nuspojava te je otkriveno  djelovanje aromaterapije u službi zdravlja i ljepote

Svaki je dan idealan za koračanje mirisnim putem do zdravlja i vraćanje povjerenja u sebe same uz više nade i manje straha od svakodnevice. Na AROMARA LADIES DAY-u, Mara Doljak, mag.pharm. je predstavila mehanizme zdravlja koji koriste prirodne izvore, radost, istinu, harmoniju odnosa, eterična ulja i ljubav te potrebu za podizanjem svijesti o međuovisnosti i skladu svega i svih, svakoga dana.

Aromara je pionir aromaterapije u Hrvatskoj, tvrtka koja već četvrt stoljeća pruža prirodna i učinkovita rješenja za najčešće zdravstvene probleme. Aromaterapiju je u Hrvatsku dovela Mara Doljak, mag.pharm., vlasnica i osnivačica Aromare koja već 25 godina pomaže ženama da budu zdrave i samopouzdane.

Mara Doljak i Sonja Šarunić„Čari i blagodati eteričnih i biljnih ulja dostupne su svima, Aromara je nezaobilazan partner u prevenciji bolesti i poboljšanju zdravlja na prirodan način, kao i njezi tijela. U Aromarinom asortimanu proizvoda moguće je pronaći sinergijske spojeve s potvrđenim farmakološkim djelovanjem, čista eterična ulja vrhunske kvalitete, mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja, liniju za njegu tijela i masažu te hidrolate i maslace. Podsjetila bih da je zdrava i samopouzdana žena – lijepa žena.“, izjavila je Mara Doljak, mag.pharm.

U odabir i namjenu Aromara proizvoda uloženo je puno ljubavi, stručnosti i visoki standardi kvalitete. Kako bi žena bila lijepa potrebno je da bude zdrava i samopouzdana. Na AROMARA LADIES DAY-u predstavljeno je prirodno i učinkovito rješenje za vaginalne upale, bez neželjenih nuspojava – GYNO PRO. Radi se o potpuno prirodnom preparatu sa 100% aktivnih supstanci (eterična i bazna ulja). Mogu ga koristiti žene svih dobnih granica, kao i rizične skupine poput trudnica i dojilja bez straha od negativnih nuspojava. Ljekovito djelovanje sastavnica GYNO PRO-a potvrđuju i međunarodna znanstvena istraživanja a kako ne sadrži kortikosteroide i sintetske antibiotike dopušteno je koristiti ga u duljim vremenskim periodima. Maloprodajna cijena proizvoda GYNO PRO iznosi 85,00 kn.

Proizvodi kuće Aromara u Hrvatskoj su dostupni u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te putem webshopa na stranici Aromara

Share.

Comments are closed.