Zdrava i blistava koža uz ove skincare čudotvorce

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koliko puta ste čuli da koža pamti? Očito nedovoljno puta ako i dalje muku mučite s isušenom i dehidriranom kožom nakon sezone sunčanja.

Kalendarski i vremenski – ljeto je i službeno gotovo. Iako vitamin Sunce želimo 365 dana u godini, ponekad opsesija preplanulim tenom i pretjerano izlaganje suncu uzme maha, a posljedice plati naša koža. Ako k tome nesavršenosti kože prikrivate šminkom, ne činite si uslugu. Još uvijek nije kasno ublažiti negativne posljedice koje su sunce, more, vrućine i vjetar ostavili! Ne, ne morate sve sami – u pomoć vam stižu skincare čudotvorci iz bogatog asortimana za njegu kože Douglas parfumerija.

Baš kao što Batman ne može bez Robina, tako je regeneracija i hidratizacija kože nezamisliva bez dubinskog pilinga (The Ritual of Ayurveda Body Scrub).  Ako još uvijek mislite da ćete pilingom maknuti boju koju ste mukotrpno pokušavali dobiti cijelo ljeto, rado ćemo razbiti taj mit. Nježnim pilingom temeljito ćete ukloniti odumrle stanice te poboljšati upijanje, a time i djelovanje proizvoda za hidrataciju kože, a kada koža izgleda sjajnije i svježije, i njena preplanulost je dodatno naglašena. Nema na čemu!

Nakon pilinga, kožu treba dodatno nahraniti. Bez obzira na to preferirate li više hranjiva mlijeka, ulja ili losione, za njegu tijela birajte proizvode masnije konzistencije s naglaskom na hidrataciju i bogate sastojcima poput glicerina, shea maslaca ili ulja jojobe (Douglas Essential Universal Oil). Za kožu lica preporučamo hidratantne kreme lakše strukture (Dr Irena Eris Lumissima Brightening & Anti-Aging Day Cream SPF 20), a noću posegnite za serumima (one.two.free Super Glow Serum) čije ćete rezultate osjetiti čim se probudite. Dobro je znati – ako želite izvući maksimum u ovoj beauty rutini, nadopunite ju upotrebom ulja i tonika za lice (Revox Just Retinol Tonic).

Dr Irena Eris Lumissima Brightening & Anti-Aging Day Cream

Svi dijelovi tijela zahtijevaju odgovarajuću njegu, stoga ne zaboravite i na vaše usne. U usporedbi s ostatkom tijela, usne zadržavaju manje vlage, stoga nemojte napuštati kuću bez balzama u torbici (Ecooking Lip Balm Pomegranate). Sastojci s kojima nećete pogriješiti? Shea maslac, vitamin E, arganovo ulje ili vazelin.

Douglas Essential Universal Oil

Ako ste neodlučni oko odabira skincare proizvoda ili njihovog pravilnog korištenja, u svim Douglas parfumerijama čekaju vas beauty eksperti koji će vam pomoći u odabiru prave rutine. Za one odlučnije, klik na www.douglas.hr i napunite shopping košaricu skincare čudotvorcima na kojima će vam vaša koža biti zahvalna!

Foto: PR

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.