Zašto su svi oduševljeni novom Samsung Galaxy A serijom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Samsung Galaxy A serija

Vjeran saveznik stvaranja uspomena putem kamere

Vrijeme je idealno za duge šetnje i obilaske okolnih planina, gradova i brojnih znamenitosti koje krase našu zemlju, a možda ih do sada nismo posjetili. Svi ti divni trenuci koji su pred nama i aktivnosti koje ćemo doživjeti, jednog će dana biti samo uspomena. Međutim, na nama je da se potrudimo da ta uspomena nikada ne izblijedi tako što ćemo je ovjekovječiti fotografijom ili videom. Kako bismo uspjeli u tome, potrebna nam je kvalitetna kamera i izdržljiva baterija koja će uspješno pratiti ovaj tempo. Rješenje leži u najnovijim uređajima Samsung Galaxy A serije.

 

Kamera koja nas ostavlja bez daha

Imati mobilni uređaj koji stvara kvalitetne fotografije neovisno o dobu dana je san svakog ljubitelja fotografije. Kad se tome doda realan prikaz živopisnih detalja, teško je ostati ravnodušan. Kamera od 64 MP na uređaju Galaxy A71 ilii 48 MP kod Galaxy A51 pružaju realističan prikaz. Isto tako, ultraširoka kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stupnja prilagođena je ljudskom vidnom polju. Kristalno jasan fokus postiže se makro kamerom i snimanjem do najsitnijeg detalja, dok dubinska kamera omogućava dodatno isticanje efektom Live Focus.

Selfiji koji izazivaju divljenje, kao i visokokvalitetni pozivi, bit će omogućeni kamerom od 25MP s fokusom uživo, a jedna takva dolazi s novim Galaxy A41 uređajem. Profesionalnost fotografija omogućena je i s uređajem Samsung GalaxyA21s u sklopu kojeg, baš kao i na Galaxy A41, glavna kamera ima 48MP.

 

Vrhunski vizualni doživljaj

Kako začiniti odmor na vikendici ili piknik na livadi? Vjerojatno vam na pamet pada film, serija ili knjiga. S obzirom na to da Samsung Galaxy A serija dolazi sa zaslonima u rasponu od 6,7 do 6,1inča, korištenje multimedije dolazi na zadivljujući nivo. Super AMOLED Infinity-U i Infinity-O zaslon, ovisno o modelu, dodatno pojačavaju taj doživljaj.

 

Baterija koja ne posustaje

Samsung Galaxy A serija vjeran je saveznik stvaranja uspomena putem kamere, kao i gledanja video sadržaja. Zašto? Upravo zbog izdržljive baterije i funkcije brzog punjenja. Svi uređaji dolaze s funkcijom brzog punjenja od 15W, dok Samsung Galaxy A71 ima čak 25W. Velika baterija od 4.500 mAh i 4.000 mAh na Samsung Galaxy A71, odnosno A51, omogućuje iznimnu raspoloživost uređaja tokom dana. Samsung Galaxy A41 s baterijom od 3500 mAh-a i Samsung Galaxy A21s s čak 5000 mAh-a baterijom jamči zadivljujuće iskustvo korištenja uređaja.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.