Započinje distribucija novog IKEA kataloga za 2019. godinu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prepun inspiracije za život kod kuće, novi IKEA katalog poziva vas u najveći otvoreni IKEA dom ikada sa sedam različitih životnih priča

U utorak 28. kolovoza započinje distribucija IKEA kataloga za 2019. godinu na 316.480 kućanstava u Zagrebu i okolici, koja će trajati do 15. rujna. Peto izdanje IKEA kataloga za Hrvatsku i, ujedno, 68. za IKEA globalno, slavi život kod kuće i poziva nas da zavirimo u najveći IKEA ‘otvoreni dom’ ikada

 

Sedam domova

Novi IKEA katalog dolazi u koncepcijski izmijenjenom obliku. Osim naslovnice koja ima drukčiji izgled – dolazi s bijelim okvirom, za koji su inspiracija bili IKEA katalozi iz 1980-ih – u posebnom fokusu ovogodišnjeg izdanja je sedam domova, svaki sa svojom pričom i inspiracijom za svakodnevni život. Svaki od njih prikazuje različite životne situacije, kojima su zajedničke različite potrebe i zajednički život. 

 

„Mi u tvrtki IKEA želimo kupcima pružiti ideje i inspiraciju u skladu s njihovim životnim odabirima. Zato smo ove godine stvorili sedam domova i time se odmaknuli od pojedinačnih soba kako smo ih do sada prikazivali u katalogu“, pojasnila je Iva Debogović, voditeljica odjela unutarnjeg uređenja u robnoj kući IKEA Zagreb.

Temelj za stvaranje ovih sedam domova bili su uvidi iz IKEA Izvještaja o Životu kod kuće, za koji IKEA provodi istraživanja diljem svijeta. Previše stvari u domovima pokazalo se jednim od najčešćih problema suvremenog stanovanja, zbog čega čak dva doma pokazuju kako organizirati svoje stvari i uspomene. Među domovima se nalazi i jedan od svega 16 kvadrata, kao i dom potpuno posvećen ekološki osviještenom stilu življenja, a svi su kreirani uz pomoć IKEA rješenja.

Uz ovogodišnji katalog, najavljene su i neke od mnogobrojnih kolekcija koje će tijekom godine stizati u robnu kuću IKEA Zagreb. U povodu 75. obljetnice poslovanja pokrenuta je posebna kolekcija GRATULERA s nekim od najpopularnijih IKEA predmeta iz 50-60-ih, 70-80-ih i 90-00-ih godina. Prvi dio kolekcije već je stigao, a drugi i treći pristižu tijekom listopada i prosinca.

IKEA katalog za 2019. godinu proteže se na skoro 300 stranica, preveden je na 37 jezika te je distribuiran u 50 država u 190 milijuna primjeraka. U pitanju je najveća tiskovina ikada tiskana na FSC certificiranom papiru, što znači da potječe iz šuma kojima se gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

 

Novi direktor robne kuće IKEA Zagreb

Od 01. kolovoza 2018. godine, Nikolaos Migkianis novi je direktor robne kuće IKEA Zagreb. Nikolaos Migkianis tvrtki IKEA pridružio se 2005. godine te je tijekom tog razdoblja bio na različitim pozicijama, uključujući i mjesto direktora robnih kuća u Grčkoj.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.