Osvojite kozmetiku za lijepu i njegovanu kožu lica

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hada Labo Tokyo je japanska linija br. 1 za njegu lica. Proizvodi su namijenjeni svim tipovima kože. Stvorena pod krilaticom “Savršeno i jednostavno”, obećava visokoučinkovitu njegu kože, eliminirajući sve nepotrebne sastojke i aditive.

Osnovni sastojak svih proizvoda je Super Hyaluronic Acid, jedinstvena mješavina 3 vrste hijaluronske kiseline koja pruža dublju i višeslojnu hidrataciju, čime se dramatično povećava razina vlage u koži.

Hada Labo Intense Hydrating gel krema za lice je idealan i za jutarnju i večernju rutinu, a promjene na kože vidljive su već nakon prvog korištenja! Teksturom podsjeća na kremu i serum istovremeno, te ga baš to čini idealnim hranjivim dodatkom svakodnevne njege!

Hada Labo anti-aging dnevna krema, već nekoliko sekundi nakon nanošenja, podarit će nam efekt zdrave, blistave kože i vrlo brzo će prodrijeti u dublje slojeve epidermisa sa svojim hidratantnim svojstvima. U kombinaciji s Intenzivnom dnevno/noćnom gel kremom daje koži potpunu njegu.

Hada Labo maske će vašoj koži podariti sjaj koji će svi primijetiti! Crvena maska u maramici pogodna je za anti-age njegu, dok je bijela idealna za intenzivnu hidraciju!

 

Darujemo 2 čitateljice. Jedna dobiva kremu i masku iz Hada Labo antiage linije, druga kremu i masku iz Hada Labo hidratantne linije. 

Kako se prijaviti?

  • U komentare ispod ovog članka napišite #kozmetikahadalabo
  • Pratite nas na Facebook-u i Instagramu, tagirajte frendice, podijelite objavu s frendicama 🙂

 

Prijave primamo do 23. svibnja do 12h.

Dobitnike određuje Random.org, a imena ćemo objaviti unutar ovog članka i kao komentar na Facebook objavi.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Objava dobitnika 23. svibnja 2019. iza 12 h. Dobitnici nam u inbox Facebook stranice Suvremena žena u roku deset dana od dana objave imena dostavljaju adresu za slanje dara.

Rezultati:

Kremu i masku iz antiage linije dobiva Andrea Ferenc.
Kremu i masku iz hidratantne linije dobiva Kristina Soldo.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.