ZA BOLJE SUTRA – učvrstite trbušne mišiće

0

trbusni misici

SAVJET

Za bolje sutra…

… danas namjestite štopericu na 30 sec rada i 30 sec pauze. Zauzmite poziciju kako je prikazano – polusjedeći, ruke stavite pod trticu da vas ne žulja pologa, podignite noge i naizmjenice ih pomičete gore-dolje.

Zašto?

Ovom fenomenalnom vježbicom ćete istovremeno učvrstiti trbušne mišiće (cijeli abdominalni zid s naglaskom na donjem dijelu) i noge. Dvije muhe jednim udarcem! Ima li boljeg?! 😀

 

Share.

About Author

Valentina Sumpor

FITNESS TRENERICA Valentina Sumpor je mlada poduzetnica koja vodi centar Sanagravida za savjetovanje i vježbanje trudnica i žena. Iako je diplomirala ekonomiju, strast joj je fitness kojim se bavi već godinama. Spoj ljubavi prema fitnessu i ekonomsko obrazovanje rezultirali su idejom o osnivanju centra, oaze u koju bi dolazile žene koje žele raditi na sebi, podsjetiti se na svoje vrline, ljepotu, osvijestiti ono što u ovom ubrzanom tempu života i moru obveza često zaboravimo, možda uzmemo zdravo za gotovo – naše tijelo, naše vrijednosti, jedinstvenost svake individue… S obzirom da joj je majka primalja već 33 godine, željela je spojiti njenu struku sa svojom te je projekt obogatila savjetovanjem za trudnice.

Comments are closed.