ZA BOLJE SUTRA – probajte istezanje na štoku

0

SAVJET

Za bolje sutra…

… danas dobro istegnite prsne mišiće i ruke. Zauzmite poziciju kako je demonstrirano na slici; oslonite se na najtvrđi dio dlana, prsti su okrenuti u suprotnu stranu i zatim se okrenite trupom prema van.

Zašto?

Na ovaj način ćete dobro istegnuti prsne mišiće i muskulaturu ruku, a ako se odlučite raditi ovo istezanje svaki dan, s vremenom će se poboljšati mobilnost ramena i gornjih ekstremiteta.

 

Share.

About Author

Valentina Sumpor

FITNESS TRENERICA Valentina Sumpor je mlada poduzetnica koja vodi centar Sanagravida za savjetovanje i vježbanje trudnica i žena. Iako je diplomirala ekonomiju, strast joj je fitness kojim se bavi već godinama. Spoj ljubavi prema fitnessu i ekonomsko obrazovanje rezultirali su idejom o osnivanju centra, oaze u koju bi dolazile žene koje žele raditi na sebi, podsjetiti se na svoje vrline, ljepotu, osvijestiti ono što u ovom ubrzanom tempu života i moru obveza često zaboravimo, možda uzmemo zdravo za gotovo – naše tijelo, naše vrijednosti, jedinstvenost svake individue… S obzirom da joj je majka primalja već 33 godine, željela je spojiti njenu struku sa svojom te je projekt obogatila savjetovanjem za trudnice.

Comments are closed.