ZA BOLJE SUTRA – danas skuhajte kinou

0

KINOU

SAVJET

Za bolje sutra…

… danas skuhajte KINOU i napravite varijaciju svog omiljenog rižota (bez riže) ili ju zamiješajte za doručak s voćem, jogurtom i žličicom meda i uživajte!

Zašto?

Kinoa sadrži više proteina nego bilo koja druga žitarica. Bogata je fosforom (sadrži gotovo onoliko koliko ribe), željeza (2 puta više od pšenice), kalcija, vlakana i vitamina B koji poboljšava sve procese vezane za metabolizam.

 

Share.

About Author

Valentina Sumpor

FITNESS TRENERICA Valentina Sumpor je mlada poduzetnica koja vodi centar Sanagravida za savjetovanje i vježbanje trudnica i žena. Iako je diplomirala ekonomiju, strast joj je fitness kojim se bavi već godinama. Spoj ljubavi prema fitnessu i ekonomsko obrazovanje rezultirali su idejom o osnivanju centra, oaze u koju bi dolazile žene koje žele raditi na sebi, podsjetiti se na svoje vrline, ljepotu, osvijestiti ono što u ovom ubrzanom tempu života i moru obveza često zaboravimo, možda uzmemo zdravo za gotovo – naše tijelo, naše vrijednosti, jedinstvenost svake individue… S obzirom da joj je majka primalja već 33 godine, željela je spojiti njenu struku sa svojom te je projekt obogatila savjetovanjem za trudnice.

Comments are closed.