PROMO   SHOPPING  

Vrijeme je za Solidea “zdrave čarape”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

solidea carape

Solidea, kompresivne čarape izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome sjedite li ili stojite dugo tijekom dana.

U odnosu na obične čarape, ove kompresivne postaju uistinu vaša druga koža. Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge. Noge će vam zbog njih na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Sjedilački način života, boravak u zatvorenim prostorima i intenzivan stres u kojem živimo vrli brzo se može odraziti na naše zdravlje! Posebno kad su noge u pitanju! Jedna od najozbiljnijih posljedica sjedilačkog načina života rizik je od kardiovaskularnih bolesti. Dugotrajno sjedenje slabi mišiće, pogoršava cirkulaciju krvi i smanjuje tonus krvnih žila. Lјudі kојі vеćіnu ѕvоg vrеmеnа рrоvоdе ѕјеdеćі zа ѕtоlоm раtе оd lоšе сіrkulасіје u nogama, štо mоžе uzrоkоvаtі rаzvој рrоšіrеnіh vеnа. Іаkо іh оbа ѕроlа mоgu rаzvіtі, žеnе іmајu vеću рrеdіѕроzісіјu.

Svakodnevnim nošenjem preventivnih kompresivnih čarapa s različitim stupnjevima kompresije moguće je spriječiti nedostatnu cirkulaciju u nogama.

Solidea Selene 70

Solidea Selene 70

 

Vrijeme je za Solidea ‘zdrave čarape’!

Solidea, kompresivne čarape izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome je li tijekom dana dugo sjedite ili stojite. U odnosu na obične čarape, ove kompresivne postaju uistinu vaša druga koža. Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge. Noge će vam zbog njih na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Solidea-Relax-Unisex 70

Solidea Relax Unisex 70

Tajna je u Meryl Skinlife inovativnoj mikroniti koja osigurava maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež.

Solidea čarape nisu samo „zdrave čarape“. Kvaliteta, tradicija i kreativnost prepoznatljive u talijanskom dizajnu, obilježje su svih Solideinih kolekcija. Pregršt modela, boja, uzoraka, stvorili su od Solidee i modni brend koji obuhvaća zdravlje, ljepotu, tehnologiju i znanost. Osim što izgledaju lijepo, možete ih kombinirati sa svim stilovima, a trajati će cijelu sezonu(najvjerojatnije i slijedeću).

Solidea Miss Relax

Solidea Miss Relax

 

Po čemu su posebne ove čarape?

  • Ne samo kompresivne već prekrasne modne čarape
  • Patentirani proizvodi (Siver Wave)
  • Prve dokoljenke od prirodnih bambusovih vlakana(Socks for you Bamboo)
  • Kvaliteta izrade
  • Dugotrajnost
  • Mnoštvo modela, boja, uzoraka
  • Ekološki standardi
  • Strast za istraživanjem i stalnim inovacijama
  • Made in Italy od projekta do proizvodnje

Što trebate znati o Solidei?

Solidea ima svoje korijene u povijesti dužoj od 40 godina, uz stalnu pozornost na razvoj, nove materijale i ekološku održivost. Osnivač Solidee, Enzo Pinelli, pokrenuo je Calzifico Pinelli 1976. godine. Prvih 20 godina poslovanja proizvodio je čarape za nekoliko glavnih međunarodnih modnih dizajnera, a onda se 1997 odlučio za stvaranje vlastitog modnog brenda – Solidea!

Od samih početaka Solidea se fokusirala na proizvodnju čarapa ali i razvijanje vrhunske tehnologije Silver Wave, kompresivnih hlačica s uzorkom mikromasažnih valova koje stimuliraju otežanu mikrocirkulaciju i oslobađaju vodu iz masnih stanica te smanjuju naslage celulita. Svi SOLIDEA® proizvodi na sebi nose oznaku CE kao pokazatelj pouzdanosti kvalitete, te su u skladu s ekološkim standardom Öko-Tex Standard 100. Calzificio Pinelli certificiran je ISO 9001. Solidea se danas distribuira u cijelome svijetu, u Hrvatskoj je od 2004. godine, a danas Solidea poslovanje vode uz Enza Pinellija, njegovi sinovi Luca i Michele Pinelli.

 

Gdje kupiti Solidea proizvode?

Solidea proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na službenoj web stranici www.solidea.com.hr/shop

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.