Vrijeme je za OKTANKE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

S novom godinom i nove, zdrave navike!

 

Prvi tjedni nove godine najčešće su vrijeme i za nove odluke – počinjem vježbati, manje ću pušiti, idem na dijetu, paziti ću što odijevam – samo su neke od njih.  Za muškarce koji su odlučili zamijeniti dosadašnje loše navike dobrima i živjeti zdravo u svim segmentima stiže nova kolekcija OKTANKI, prvih hrvatskih zdravih gaća! Riječ je o trendi rublju namijenjenom urbanim muškarcima, svjesnim važnosti kvalitete rublja ali i potrebe da rublje zaista bude druga koža. U novoj kolekciji dominiraju jednobojni modeli, ali i spojevi pruga i printeva koji mogu provirivati ispod ruba traperica.

 

Zašto su OKTANKE zapravo zdrave gaće?

Nigdje ne stežu zbog načina tkanja posebne vrste pamuka od kojih su napravljene, u svom sastavu nemaju elastin pa ne izazivaju alergije, ali ni zagrijavanje testisa. Ne stežu, ne stvaraju pritisak na područje skrotuma i testisa, a opet sve drže pod kontrolom. Dizajnirane su kao dublji model koji prati baš svaki tip različito građenih muškaraca, nogavice su dovoljno dugačke i optimalno široke pomažući u otklanjanju problema trenja unutarnjeg dijela bedara. Način izrade je također poseban- svi su šavovi nevidljivi i mekani, a opet dovoljno čvrsti kako ne bi pucali prilikom nošenja po šavovima.

Ideja o nastanku prvih Hrvatskih zdravih gaća nastala je u radionici modnog brenda OKTAN koji više od 20 godina uspješno stvara istoimeni modni brend. Osluškujući potrebe tržišta, ali i sve češće priče o tome koliko neadekvatno rublje može stvarati različite probleme različito građenim muškarcima prije dvije godine OKTAN je odlučio svoj dosadašnji asortiman kvalitetne pamučne street style odjeće upotpuniti i jedinstvenim muškim boksericama koje će biti sve ono što muškarci sanjaju kad je rublje u pitanju.

Gdje kupiti? U svim robnim kućama Nama, u Oktan shopu Importanne centar i u prodajnoj mreži Oktana u cijeloj Hrvatskoj. Više informacija na Facebooku.

 

Foto: PR

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.