ASTRO  

Vrijeme je da podvučete crtu – sad ili nikad!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mars se približava Uranu u znaku Ovna koji se upravo sprema okončati višegodišnji tranzit tim znakom. Kao da nam poručuje – u prošlosti je bilo mnogo iznenađenja, turbulencija, kriza i prekida, a sada je vrijeme da podvučete crtu i shvatite što vam je to donijelo i čemu vas je naučilo.

 

Nalazi se na posljednjem stupnju Ovna i kao da požuruje stvari prije nego što uđe u prostore opreznog Bika. Kao da nema prostora za strpljenje i podnošenje – sad ili nikad! Vrijeme je da se krene i to odmah!

Imat ćemo onaj AHA moment, uvid, shvaćanje, dobiti jasnoću koja nam nedostaje, a možda i donijeti neke konačne odluke o temama s kojima nismo bili načisto, a koje se direktno odražavaju na našu (ne)stabilnost.

Prije nego što prijeđe u znak Bika 6. ožujka, susrest će se s Marsom. Taj aspekt već sad možemo osjetiti, a egzaktan će biti 13. i 14. veljače, dosta snažno potenciran i oko 10. veljače kada bi se lavina mogla pokrenuti.

Mars i Uran mogu stvoriti dosta ekstatičnu i nepredvidivu atmosferu. Nešto neočekivano se događa, nešto na što ne možete utjecati, a još teže kontrolirati.

Riječ je o energiji revolucije, buntovništva, razdražljivosti, originalnosti, naglosti i nepromišljenosti. Srljamo, iako ne znamo kuda idemo. Pokušavamo nešto dobiti na silu. Budući da je ovaj aspekt donekle pod utjecajem Plutona, dobro je biti oprezniji u konfliktnim i rizičnim situacijama. Nasilje nije rješenje.

Slijedimo instinkte, strast, djelujemo hrabro i odvažno, inspirirani smo krenuti u nešto novo. No kažem, dobro je biti promišljen. Paziti da ne učinimo nešto čime ćemo samima sebi naštetiti.

Neki problemi se mogu zakuhati, a ljutnja eskalirati.

Netko ili nešto nas može šokirati.

Željni avantura i flerta mogu doći na svoje.

Željni iskoraka u nešto novo i posve drukčije, na pravom su mjestu.

Oni koji odluče nešto prekinuti ili ostaviti iza sebe, učinit će to bez mnogo razmišljanja.

Može doći i do kvarova nekih uređaja.

Kršimo pravila i dogovore.

Ovaj aspekt uručuje nam pozivnicu za slobodu. Djelovati prema svom nahođenju, a da pritom ne ugrožavamo druge.

Rođeni na prijelazi između Ovna i Bika, Raka i Lava, Vage i Škorpiona te Jarca i Vodenjaka mogu prilično osjetiti ovaj aspekt.

www.julijanaoremovic.com

Share.

About Author

Julijana Oremović

ASTROLOGINJA I ŽIVOTNA SAVJETNICA Po zanimanju sam novinar – urednik, 12 godina obnašala sam mjesto glavne urednice astrološkog časopisa Astro magazin, a potom i izdanja 100% prirodno, tiskovine namijenjene zdravom životu. Pisala sam i uređivala astrološke sadržaje i za brojna druga tiskana izdanja. Astrologija je bila moj prvi alat samopomoći i početak putovanja prema upoznavanju same sebe. S njom radim i istražujem ono što volim, a to su život i ljudi. Trenutno dalje učim i razvijam se kroz tehnike All level healinga koje koristim i u radu s vama.

Comments are closed.