Vrečka je među nama…

0

Torbe su nastale u sinergiji dviju duša – Viki i Isabelle. Pod okriljem vec postojećeg Isabellinog branda Bossonoga torbe su krenule spontano, i dobile svoje ime – Vrečka.

vrečkaVrečka je univerzalna, ugodna torba, u koju, kao angažirana i emancipirana žena, majka, djevojka, baka, putnica,.. možete pospremiti sve – od igle do slona, i jos da vam se pronađe malo mjesta za žvakaće gume Bazooka (ili neke druge koje volite vise). Ilustracije su isto tako spontane, inspirirane ljepotom svakog čovjeka, svakodnevnim životom, tokovima misli kojima se svakodnevno borimo i nosimo, humorom koji je dio našeg, ali i vašeg života. Ukratko, pratite nas na stranici Bossonoga, navijajte za nove ideje, misli, slike, boje….

Naše torbe su i vaše. Naš uspjeh je i vaš. Pratite Bossonogu!

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.