Vrečka je među nama…

0

Torbe su nastale u sinergiji dviju duša – Viki i Isabelle. Pod okriljem vec postojećeg Isabellinog branda Bossonoga torbe su krenule spontano, i dobile svoje ime – Vrečka.

vrečkaVrečka je univerzalna, ugodna torba, u koju, kao angažirana i emancipirana žena, majka, djevojka, baka, putnica,.. možete pospremiti sve – od igle do slona, i jos da vam se pronađe malo mjesta za žvakaće gume Bazooka (ili neke druge koje volite vise). Ilustracije su isto tako spontane, inspirirane ljepotom svakog čovjeka, svakodnevnim životom, tokovima misli kojima se svakodnevno borimo i nosimo, humorom koji je dio našeg, ali i vašeg života. Ukratko, pratite nas na stranici Bossonoga, navijajte za nove ideje, misli, slike, boje….

Naše torbe su i vaše. Naš uspjeh je i vaš. Pratite Bossonogu!

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.