Vratite koži mladenački sjaj uz NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esenciju

Pinterest LinkedIn Tumblr +

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esencijaNIVEA postavlja nove standarde u anti-age njezi kože

Očaravajuća karizma i pozitivan stav prema životu dolaze iznutra. Održati to nije najlakša stvar, pa ni ženama u srednjoj životnoj dobi. Sve mi želimo biti autentične i biti zadovoljne sobom i svojim izgledom. Želimo uživati u životu i istovremeno održavati ravnotežu između posla, obitelji, slobodnog vremena i osjećati se mladima u srcu, zauvijek. Kako bi lakše ispunili ovaj zadatak potrebna je pravilna njega koja će nam omogućiti da održimo kožu mladolikom.

S godinama koža gubi potrebnu vlagu te se stanice sporije obnavljaju, upravo zato, NIVEA postavlja nove standarde u anti-age njezi kože. Vašu dnevnu rutinu sada možete nadopuniti novim NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esencijom koja pruža vašoj koži intenzivnu hidrataciju koja joj pomaže u održavanju mladolikosti, potiče obnavljanje stanica te ju trenutno zaglađuje.

 

Revolucionarna formula NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esencije

Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, revolucionarna formula NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esencije aktivira stanice kože, brzo se upija te trenutno osvježava kožu. Sadrži mikro-hijaluron i 20 % hidra-eliksir koji intenzivno hidratiziraju vaše lice, potiču obnavljanje stanica te stimuliraju kožu na vlastitu proizvodnju hijalurona. Uz NIVEA Hyaluron Cellular Filler Essence serum esenciju vaša će oživljena koža biti primjetno glatka i meka na dodir.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esencija prvi je korak u rutinskoj njezi lica uz ostale anti-age proizvode NIVEA Hyaluron Cellular Filler linije koji će se pobrinuti za mladoliki izgled vaše kože. Zahvaljujući formuli za staničnu aktivaciju s hijaluronom i pojačivačem kolagena poboljšavaju obnovu stanica za 33 % u samo 24 sata, a proizvodnju kolagena za 24 % u 7 dana.

 

Koraci za savršenu rutinu njege kože

1. korak: Za pripremu kože nanesite NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esenciju.
2. korak: Kožu stimulirajte s NIVEA Hyaluron Cellular Filler anti-age serumom.
3. korak: Za čvršću kožu završite svoju jutarnju rutinu s NIVEA Hyaluron Cellular Filler dnevnom kremom i potaknite obnovu stanica kože na kraju dana s NIVEA Hyaluron Cellular Filler noćnom kremom.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esencija 2

Nakon nanošenja NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esencije vaša će koža biti trenutno revitalizirana, podatna i spremna za daljnju njegu protiv starenja.

  • Optimalno priprema kožu za sljedeće proizvode.
  • Vidljivo zaglađuje površinu kože.
  • Obnavlja vlastite zalihe vlažnosti u koži.
  • Intenzivno njeguje kožu te ju čini podatnom i mekom.

Više informacija na www.nivea.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.