Vojnički stil – najpopularniji trend za proljeće i ljeto

0

Ljetna moda brenda Reserved nam donosi snažan spoj sporta i vojničkog stila kojeg ne čine samo stroge vojničke uniforme i zemljane boje već i futuristički i razigrani modni komadi. Reserved tako predstavlja novu liniju New Camo koja će zasigurno plijeniti pažnju modnih obožavatelja u nadolazećim toplim mjesecima.

Klasični vojni komadi poput bijele majice i maslinaste košulje spojeni su s modnim idejama iz potpuno drugačijih modnih svjetova. Prevelika radna odijela, veliki džepovi koji se pojavljuju svugdje, pa čak i na haljinama i baseball kapama, dolaze u različitim formama. I muška i ženska linija uključuju neke neobične komade poput bluza s rukavima na vezanje ili kombinaciju sportske jakne i vojničke parke.

Nijedan outfit nije doslovno vojnički, nego se u kolekciji osjeća moderan stil. Vojnički print je digitalan i kombiniran s botaničkim uzorcima u ženskoj liniji. Široke hoodie jakne i majice, kopče i zakrpe podsjećaju na svijet političkih “autsajdera“. Takvi elementi, uzeti iz kulture buntovništva, odlično pomlađuju tradicionalni urbani izgled. Reserved vojnička kolekcija pruža stil pun moći, energije i karaktera.

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.