Vlasta Pastuović Aleksić – uspješna žena

0

Predivno mi je bilo čuti da je draga Vlasta Pastuović Aleksić, rođena 1963. godine u Sisku, ove godine diplomirala na četverogodišnjem preddiplomskom studiju slikarstva na Šoli za risanje in slikanje – College of Visual Arts u Ljubljani (Slovenija) i stekla titulu diplomirana slikarica, te upisala diplomski sveučilišni studij. To je predivna potvrda njenog razvoja, upornosti i želje da slijedi svoj san.
Studirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, živjela godinu dana u Londonu (UK), gdje je pohađala Harrow College of Further Education. 2013. završava verificirani program u Poslovnom učilištu Filaks, gdje stječe zvanje Menadžerica u malom poduzetništvu. 2000. godine primljena je u članstvo Hrvatskog društva likovnih umjetnika – HDLU u Zagrebu, a od 2003. članica je Hrvatskog keramičarskog udruženja – Kerameikon. Sudjelovala je na mnogobrojnim skupnim izložbama slika u zemlji i inozemstvu, te organizirala 19 samostalnih izložbi slika.
Vlasta Pastuović Aleksić nositeljica je prava autorstva industrijskog dizajna u kategoriji nakita/broševi i ogrlice/, izrađenog od ručno oslikane svile, žice i perlica. Ova kreativna umjetnička duša i prije svega, predivna uspješna dama živi i radi u Zaprešiću. Bravo Vlasta!

Share.

Comments are closed.