Vlasta Pastuović Aleksić – uspješna žena

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Predivno mi je bilo čuti da je draga Vlasta Pastuović Aleksić, rođena 1963. godine u Sisku, ove godine diplomirala na četverogodišnjem preddiplomskom studiju slikarstva na Šoli za risanje in slikanje – College of Visual Arts u Ljubljani (Slovenija) i stekla titulu diplomirana slikarica, te upisala diplomski sveučilišni studij. To je predivna potvrda njenog razvoja, upornosti i želje da slijedi svoj san.
Studirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, živjela godinu dana u Londonu (UK), gdje je pohađala Harrow College of Further Education. 2013. završava verificirani program u Poslovnom učilištu Filaks, gdje stječe zvanje Menadžerica u malom poduzetništvu. 2000. godine primljena je u članstvo Hrvatskog društva likovnih umjetnika – HDLU u Zagrebu, a od 2003. članica je Hrvatskog keramičarskog udruženja – Kerameikon. Sudjelovala je na mnogobrojnim skupnim izložbama slika u zemlji i inozemstvu, te organizirala 19 samostalnih izložbi slika.
Vlasta Pastuović Aleksić nositeljica je prava autorstva industrijskog dizajna u kategoriji nakita/broševi i ogrlice/, izrađenog od ručno oslikane svile, žice i perlica. Ova kreativna umjetnička duša i prije svega, predivna uspješna dama živi i radi u Zaprešiću. Bravo Vlasta!

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.