Visoka tehnologija s inovativnom formulom za blistavu kožu lica

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Problem pretjerane osjetljivosti kože sastavni je dio suvremenog života kao posljedica njegove dinamike i sveprisutnog stresa. Osjetljiva koža može biti pravi izazov, pogotovo ako se radi o licu.

Reakcije poput mrlja, crvenila i suhoće najčešće dovode do ubrzanog starenja i neuglednog izgleda kože. Eisenberg Paris, svjetski stručnjak za njegu kože, koji spaja znanost i prirodu, svojim je istraživanjem otkrio i patentirao TRIO-MOLECULAR® FORMULU, u kojoj tri molekule djeluju u sinergiji kako bi obnovile kožu, dale joj energiju i opskrbile ju kisikom. Idealan kozmetički preparat koji osjetljivoj koži pruža ujedno i tretman i zaštitu iz francuskog laboratorija stiže bez mirisa, parabena i umjetnih bojila, a do mlade i njegovane kože lica dijeli vas u jednostavna tri koraka.

 

Melt-in Repairing Mask

Kremasta maska s mekom topljivom teksturom za trenutačno umirujuće i obnavljajuće djelovanje. Trio-Molecular® formula, ekstrakt indijskog tamjana i antioksidantska, protuupalna svojstva koja štite DNK ekstrakta matičnih stanica lista maline osiguravaju obnavljajuće i umirujuće djelovanje. Prirodna ulja avokada i slatkog badema u kombinaciji sa shea maslacem pružaju savršenu ugodu i hidratizaciju osjetljivoj koži, a umirujući rezultati* vidljivi su od prvog nanošenja!

 

Soothing Repairing Cream

Nježna dnevno-noćna krema koja hidratizira, štiti, umiruje i smanjuje crvenilo i ujednačuje ton kože. Popravlja oštećenja uzrokovana vanjskim agresijama zahvaljujući antioksidantskim, protuupalnim svojstvima. Trio-Molecular® formula osigurava djelovanje protiv starenja i vidljivo minimizira hrapavost kože.

 

Anti-Stress Treatment

Noćna krema posebno formulirana za nadraženu i nesavršenu kožu, normalizira i bori se protiv bolesti kože uzrokovanih stresom. Mješavina shea maslaca i bisabolola u ovoj kremi koja se topi pruža savršeni umirujući učinak za zdravu i blistavu kožu ujutro!

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr.

*Kliničko ispitivanje provedeno pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.