Više od okruglica – jedinstveno punjenje s vanilijom i šumskim voćem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Neodoljiva kombinacija vanilije i šumskog voća u mekanom krumpirovu tijestu  

Niste majstor za pripremu okruglica i nemate vremena raditi desert? Ne brinite jer Ledo ne prestaje oduševljavati s novim kombinacijama, pa tako prvi na tržištu donosi Okruglice vanilija-šumsko voće! Ledo okruglice od ukusnog krumpirovog tijesta s kremastim nadjevom od vanilije i sočnog šumskog voća toliko su fine da ćete ih baš obožavati i uvijek im se rado vraćati.

Jagoda, maline, borovnice, kupine, crni i crveni ribizl te ukusna krema od vanilije osvojit će vaša osjetila u svega desetak minuta koliko je potrebno za pripremu ove poslastice. Primamljive okruglice tako možete pripremiti u svim prilikama, jer će svaki put ostaviti jednako snažan dojam koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Poslasticu koju su nekada tradicionalno pripremale naše bake te kojoj smo se s nestrpljenjem veselili, sada zahvaljujući Ledu možete lako i jednostavno napraviti sami, bez dugotrajne i komplicirane recepture, a na moderniji način s bogatim punjenjem. Koje god doba godine bilo, zamamni miris domaće poslastice ispunit će vaš dom u svega desetak minuta koliko je potrebno da servirate Ledo Okruglice. Čak ih nije potrebno prethodno odmrzavati, samo ih stavite u kipuću vodu, kuhajte desetak minuta, izvadite, ocijedite te posipajte prženim mrvicama ili šećerom i poslužite s pudingom od vanilije ili sladoledom.

Birajte ih za izvrstan početak dana, kao desert za obitelj ili jednostavno uzmite predah od napornog dana i počastite se ovim brzim Okruglicama s punjenjem od vanilije i šumskog voća te slatke zalogaje zadržite samo za sebe. Garancija su za užitak!

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.