Vanna otvorila novu sezonu Next Stop Pivane

0

Next Stop Pivana ponovno zaživjela u poznatoj pivnici Zagrebačke pivovare – Srijeda u Pivani u znaku velikog glazbenog imena uz kućni bend Ante Gele

Zagreb, 20. listopada 2016. – Nakon zasluženog odmora, legendarna pivnica Zagrebačke pivovare Pivana jučer je pokrenula novu seriju koncerata u sklopu projekta Next Stop Pivana. Uz nastup kućnog benda Ante Gele i pjevače Alena Đurasa i Marijana Monića, novu sezonu svirki u Pivani otvorila je Vanna, koja je ove prve srijede u nizu svojim vrhunskim nastupom stvorila odličnu atmosferu.

Kao i prošla, i ova sezona Next Stop Pivane nastavlja spajati vrhunsku glazbu i plemenit cilj, pa je tako Vanna zaokružila večer dobrim djelom te uplatila novac u fond Hrvatske glazbene mladeži za školovanje studenata glazbe.

Pivana je tako cijelu večer pjevala i plesala uz dobru svirku, a to će se nastaviti i sljedeću srijedu, kada dolaze neka nova glazbena imena koja će svim ljubiteljima vrhunske svirke pružiti još jednu priliku da uživaju u dobroj zabavi u zapadnom dijelu grada.

Share.

Comments are closed.