Uz funkcionalni napitak Geisterkűsse započelo modno proljeće u Högl-u

Pinterest LinkedIn Tumblr +

modno savjetovanje

Nova modna sezona je pred nama, a u fokusu su temeljni odjevni predmeti, ali i modni detalji koji stavljaju točku na ‘I’ brojnim modnim kombinacijama.

Posebno su u fokusu tenisice različitog dizajna koje se lijepo kombiniraju uz haljine i prozračne suknje, puno balerinki i cipele visokih potpetica za prve proljetne svečanosti. Upravo te modele, u prekrasnom Högl shopu, Ilica 12 jučer je modno savjetovala stilistica Alma Premerl Zoko kombinirajući Högl cipele i torbice brojnim zaljubljenicama u ovaj modni brend. Među njima su bile i književnica Sanja Pilić i glumica Mirta Zečević koja je u mnoštvu modela odabrala nekoliko parova za svoje proljetne kombinacije.

 

savjetovanje kupca oko odabira, Alma

Kako i priliči početku modnog proljeća, uz modne savjete, zaljubljenice u ovaj modni brend dočekala je i čaša zdravog napitka Geisterkűsse u preporučenoj dnevnoj dozi potrebnoj svakog dana. Naime, Poljupci duha, kako je prijevod naziva ovog soka jedinstvena je i moderna verzija tradicionalnog, zdravog napitka za savršen početak dana ispunjen prirodnom energijom i snagom. U svom sastavu ovaj sok krije ciklu, đumbir, limun, ljekovito bilje, maslac, krastavac, meda… a vrlo je učinkovit u regulaciji krvnog tlaka, doprinosi zdravlju srca i krvožilnog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa, podiže imunitet, regulira rad probavnog sustava i potiče detoksikacijske procese u tijelu.

 

Napitak Geisterkűsse

“Sok ima baš fini, osvježavajući okus i svima nam je potreban na početku proljeća. Cikla inače ima vrlo dominantan okus, koji je u ovom soku ublažio đumbir”,  komentirala je književnica Sanja Pilić za vrijeme modnog eventa.

Foto: Nikola Zoko

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.