KOLAČIĆI I UVJETI KORIŠTENJA PORTALA

Dobro došli na portal SUVREMENA ŽENA! 

KOLAČIĆI (eng. “COOKIES”)

Na ovoj web lokaciji koristimo kolačiće (eng. “cookies”) kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo pregledavanja i funkcionalnosti web stranice. Kolačići su male datoteke koje poslužitelj šalje u preglednik kako bi registrirao korisničke aktivnosti za vrijeme pregledavanja web stranice. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći put kad posjetite istu web stranicu mogu ih automatski primijeniti.

Kad god pristupate web lokaciji, automatski se bilježe opći podaci poput preglednika, broja posjeta, prosječnog vremena posjete web-mjestu. Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše web-lokacije te poboljšanje sadržaja. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i ne prosljeđuju se trećim stranama.

 

BLOKIRANJE KOLAČIĆA

Postavke kolačića možete kontrolirati u svom web pregledniku. Prema zadanim postavkama Vaš web preglednik prihvaća kolačiće, no to prema želji možete promijeniti jer većina preglednika omogućava da odbijete prihvatiti kolačiće.

Postavke kolačića u svome pregledniku možete prilagoditi:

 

KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO?

Na ovoj web stranici koristimo Google Analytics kolačić. Kada je ovaj kolačić omogućen, prikupljamo informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu. Te informacije nam pomažu u poboljšavanju web lokacije. Kolačići prikupljaju podatke u anonimnom obliku, uključujući broj posjetitelja i stranice koje su posjetili.

 

POSTAVKE KOLAČIĆA

U svakom trenutku možete omogućiti ili onemogućiti postavke kolačića na našoj web stranici putem LINKA

 

KONTAKT

Ako imate pitanja o ovoj politici kolačića ili postupanju s vašim podacima, kontaktirajte me na email marijana@moja-asistenca.com

 

UVJETI KORIŠTENJA

Vlasnik portala SUVREMENA ŽENA je Moja Asistenca, obrt za usluge, Vatrogasna ulica 8, Sesvete.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala suvremenažena.hr automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti razumjeli.

Informacije objavljene na ovom portalu su općeg karaktera i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama. Stoga se ne mogu smatrati stručnim ili pravnim savjetom. Ukoliko vam treba stručan savjet, preporučujemo vam da se obratite kvalificiranom stručnjaku.

 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Sve sadržaje portala SUVREMENA ŽENA koristite na vlastitu odgovornost i portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Sav sadržaj na portalu je izričito informativnog karaktera. Portal nije odgovoran za učinak koji sadržaj portala ima ili bi mogao imati na korisnike. Portal nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj. Portal nije odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Moja Asistenca nije odgovorna korisniku ni trećim osobama za imovinsku, neimovinsku ili bilo kakvu drugu štetu koja je nastala upotrebom ovog portala. U potpunosti se odričemo svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje portala od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranica.

Prihvaćanje odricanja od odgovornosti je preduvjet korištenja portala SUVREMENA ŽENA za sve korisnike portala.

VANJSKI LINKOVI

Portal sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Svaki link je provjeren zbog mogućih malicioznih web sadržaja prije objave, no ne možemo garantirati njegovu kvalitetu i sigurnost u kasnijem vremenu. Saznate li da ti linkovi vode na stranice s neprikladnim sadržajem ili policom privatnosti, obavijestite nas o tome kako bismo te linkove mogli ukloniti. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost. Portal se oslanja na načelo poštene uporabe.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na portalu je zaštićem autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog pristanka Moje Asistence. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje, bez izričitog pristanka vlasnika portala (Moja Asistenca, obrt za usluge), smatra se kršenjem autorskih prava portala što je podložno tužbi.

Ukoliko na Portalu SUVREMENA ŽENA naiđete na sadržaj koji je povrijedio Vaša autorska prava, javite nam kako bismo izvršili provjeru i uklonili sadržaj ako utvrdimo da je Vaša pritužba utemeljena.

Moja Asistenca ne garantira da će sadržaj biti prezentiran bez pogrešaka niti da sadržaj koji objavljuju različiti autori neće narušavati prava trećih osoba.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Privatnost i sigurnost posjetitelja portala nam je vrlo važna. Moja Asistenca, obrt za usluge vrlo ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka i pridržavamo se propisa Zakona o zaštiti podataka.
DETALJNIJE

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Moja Asistenca zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja portala bez obveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

AUTORI SURADNICI

Autori članaka svoje članke daju dobrovoljno u objavu te ne mogu tražiti brisanje sadržaja ukoliko se odluče na prestanak suradnje. Smatramo da su autori članaka u potpunosti upoznati s ovom činjenicom, da je razumiju u cijelosti i da je prihvaćaju.

Navođenja u autorskim člancima osobna su mišljenja autora i ne odražavaju, odnosno nisu nužno i stajališta vlasnika portala.

RAD PORTALA

Trudimo se da ne dolazi do prekida u radu portala. Nismo odgovorni za otežan prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Tehničke poteškoće u radu samog portala ćemo pokušati ispraviti u što kraćem roku.

Smatramo da su korisnici portala (čitatelji, autori članaka i svi ostali korisnici) upoznati sa sadržajem Uvjeta korištenja, da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

Posljednja izmjena Uvjeta korištenja: 24. svibnja 2018.