Uspješne Hrvatice na predstavljanju novog brenda Luisa Cerano od sada dostupnog u centru Zagreba

0

Hrvatska metropola postala je bogatija za još jedan premium brend – Luisa Cerano.

Nakon dvadeset godina postojanja, brend poznat po bezvremenskoj ženstvenosti i krojevima, ali prije svega po visokim standardima u smislu kvalitete sada je dostupan ljubiteljicama mode istančanih kriterija u kultnom zagrebačkom dućanu ekskluzivne odjeće Basler u centru Zagreba.

Luisa Cerano Zagreb ducanLuisa Cerano je omiljen izbor samouvjerenih žena širom svijeta koje se ne boje imati svoj vlastiti stil. Prepoznatljivost brenda očituje se u kolekcijama pri čijoj je izvedbi posvećena velika pažnja detaljima s ciljem stvaranja komada koji imaju sposobnost ponovne interpretacije u svakoj novoj kombinaciji na svjež i moderan način.

Na ekskluzivnom VIP shoppingu organiziranom upravo za žene koje svojim životnim stilom utjelovljuju kompletnu filozofiju brenda Luisa Cerano predstavljene su kolekcije koje kombiniraju ubranu vibraciju i casual elemente s čistim rezovima i ravnim linijama. Najfinije tkanine naglašavaju dragocjeni karakter stvarajući pritom cool, kozmopolitski udobne modele.

 

 

Individualne odjevne kombinacije

Inspirativna kolekcija prikazuje vrlo individualne odjevne kombinacije koje mogu nastati međusobnim kombiniranjem ili se pak nositi u svojoj originalnoj ideji. Izbor boja je elegantan, graciozan i uvijek u trendu – crna, nugat i zelena u kombinaciji s nježno pastelno ružičastom stvaraju zanimljive akcente u različitim varijantama.

Novu kolekciju došle su pogledati i Olja Vori, Iva Radić, Danijela Gajski i Martina Bračić, Ecija Ojdanić i Anita Dujić.

Luisa Cerano dio je HAUBER grupe, tekstilne dinastije bogate tradicije u Južnoj Njemačkoj, gdje je nastala tekstilna industrija. Ferdinand Hauber postavio je temelje za grupu 1870. Godine, a kompanija se vodi kao obiteljski posao s na čelu s Walterom Leuthearom, članom četvrte generacije osnivačke obitelji. Kako su i njegovi sinovi Michael i Jürgen Leuthe dio menadžerskog tima, peta generacija zapravo je već uključena u vođenje tvrtke.

Distributer brenda Luisa Cerano je hrvatska kompanija Tekstilpromet, koja je već 70 godina lider na hrvatkom tržištu i koji se vodi mišlju da neke stvari ne treba mijenjati, a to su udobnost, kvaliteta i ljepota svakog odjevnog predmeta kojeg nudi.

 

Share.

Comments are closed.