Uskoro nova bajka na ledu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ove godine Valentinovo provedite s najmilijima uživajući u izvedbi prekrasne „Pepeljuge“ na ledu. 

Zagrebački klizački klub Medo u proteklih dvadest godina postavio je sedamnaest predstava na ledu, a nakon poznatih naslova poput Snjeguljice, Čarobnjaka iz Oza i Šegrta Hlapića koji su oduševili publiku, vrijeme je za jednu od najljepših priča, o Pepeljugi.

Pripreme za ovu prekrasnu, ali zahtjevnu bajku na ledu, u izvedbi mladih klizača koji već mjesecima marljivo rade na ovom umjetničkom  projektu zajedno s koreografima i scenografima, u završnoj su fazi, a kostimi za ovu predstavu bit će najraskošniji do sada i dodatno pridonijeti cijelom ugađaju ove bajke, koju djeca obožavaju.

Nemojte propusti pogledati što su pripremili klizači klizačkog kluba Medo 14. i 15. Veljače 2017. godine, u Domu sportova, a ulaznice za ovaj događaj već su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna. 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.