Usišite svoj dom pomoću Rowenta Silence Force 4A++ usisivača

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Najtiši 4A+AAA usisivač koji savršeno klizi svim vrstama površina

Silence Force 4A ++ donosi vrhunsku učinkovitost i izvanrednu tišinu bez presedana, uz novu POWER AIR četku koja osigurava optimalne rezultate na bilo kojoj površini. Tehnologija niske razine buke nudi izvanrednu razinu udobnosti za tiho čišćenje s beskompromisnim rezultatima, s 4A + + AAA izvedbenim ocjenama za ovaj paket savršeno tihog usisivača.

 

Čist dom treba snažnog saveznika

Rowenta Silence Force 4A++ usisivač je jednostavan za rukovanje i pomaže vam da imate savršene rezultate, bilo na mekanom vunenom tepihu u dječjoj sobi ili pak na drvenom parketu u dnevnoj sobi.

Najsuvremenija tehnologija novog EffiTech motora proizvodi krajnju energetsku učinkovitost zahvaljujući usisivanju veće količine prašine uz manju potrošnju energije.

Zaboravite od sada na one beskrajno duge sate usisivanja s kojim ste maltretirali cijelu zgradu. Silence Force 4A++ je inovativno rješenje za čišćenje bilo koje vrste površine u kratkom vremenu, ali s naglaskom da to čini u potpunoj tišini.

 

Ekstremna tišina i veća udobnost

Silence Force 4A++ je usisivač koji kombinira ekstremnu tišinu i pruža veću udobnost kao i performanse usisivača najnovije generacije. S izuzetnim energetskim ocjenama, uključujući onu za najbolje usisivanje prašine, ovaj usisivač ima potpuno novu visokoučinkovitu usisnu četku POWER AIR s 2-položaja, za rezultate čišćenja 4A ++ AAA i bez napora na bilo kojoj površini.

S usisivačem Rowenta Silence Force 4A++ uživajte u niskoj razini buke od samo 66 decibela, što je razina tišine adekvatna razgovoru između dviju prijateljica koje razgovaraju o najnovijim trendovima ljepote.
Model RO 7485 izuzetno je bogato opremljen nastavcima i četkama pa se tako u kompletu nalaze: Power Air usisna četka s dva položaja, Softcare četka za parket, Maxi Pro turbo četka, Mini Pro turbo četka i višenamjenski nastavci: XXL savitljivi nastavak te nastavak za utore.

 

Proširena usluga za vaš usisivač visokih performansi

Ako kupite bilo koji usisivač Rowenta s oznakom energetske učinkovitosti 4A i više u što ulaze: AAAA, A+AAA i A++AAA modeli do 31.12.2018. godine, osim 2 godine jamstva, možete dobiti još 3 godine produljenog jamstva, nakon registracije vašeg omiljenog proizvoda na:  PRODULJENO JAMSTVO

Tko je rekao da usisivanje nije zabavno? 🙂

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.