Usisavanje i brisanje podova u jednom potezu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rowenta clean & steam revolution

ROWENTA CLEAN & STEAM REVOLUTION RY7777

Usisavanje i brisanje podova u jednom potezu puno jednostavnije i potpuno zdravo

Usisavajući i istovremeno brišući podove pod parom, Clean & Steam Revolution usisavač s parom efikasan je jer vam štedi vrijeme i savršeno je rješenje za zdrav i besprijekoran dom.

Jedan uređaj koji sve radi: istodobno usisava i parom čisti podove, difuzor za esencijalno ulje za zdravlje i miris u domu, napredna ciklonska tehnologija za performanse napravljene da traju još duže.

Ovaj uređaj u jednom potezu usisava i čisti parom tvrde podove kao što su: parketi, pločice, linoleum ili epoxy podove. Osim tvrdih podova, upotrebom posebno dizajniranog nastavka Ultra Glider moguće je usisavati i osvježiti i tepihe s parom i to sve samo jednim potezom.

Snaga pare ubija 99,9% bakterija i mikroba, dezinficira vaš dom bez deterdženata i kemikalija, istovremeno napadajući grinje i neugodne mirise. Zato je taj uređaj idealan za zdravo čišćenje kuće, čuvajući na taj način zdravlje ukućana i štiteći ih od alergija. Ujedno je ugodan i za okoliš jer ga čuva od zagađenja.

Kao jedna dodatna vrijednost tog novog čuda tehnologije je i mogućnost da tijekom čišćenja možete u difuzor staviti eterično ulje i tako će vaš dom uz prekrasan svježi miris, ne samo zablistati, već i lijepo zamirisati.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.