Uronite u neodoljivu svježinu prirodnih mirisa NIVEA Fresh antiperspiranta u spreju

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Novi NIVEA Fresh antiperspiranti u spreju dostupni u tri neodoljiva mirisa osvježavajućeg citrusa, limunske trave i nježnog pamuka

Tijekom ljetnih mjeseci znojenje je jednostavno neizbježna pojava. Možemo ga ublažiti noseći prirodne materijale kao što su pamuk i lan, koji imaju veliku moć upijanja. Također, bilo bi pametno izbjegavati masnu i začinjenu hranu te alkohol i kofein koji pojačavaju znojenje te dehidriraju naše tijelo.

Korisno je i piti puno vode, ali najjednostavniji recept koji će vam sigurno pomoći u borbi protiv znojenja su novi NIVEA Fresh antiperspiranti u spreju. Njihova nježna formula neće iritirati vašu kožu, brzo se suši i omogućuje 48-satnu svježinu koja će vas pratiti gdje god bili. Novi NIVEA Fresh antiperspiranti u spreju dostupni su u tri neodoljiva mirisa osvježavajućeg citrusa, limunske trave i nježnog pamuka. Jedino što trebate je odabrati omiljeni i spremni ste za svaku ljetnu pustolovinu!

Zahvaljujući prekrasnom cvjetnom mirisu s osvježavajućim notama limunske trave NIVEA Fresh Blossom antiperspiranta u spreju savladajte s lakoćom sve prepreka uz pouzdanu 48-satnu zaštitu od znojenja.

Napunite se energijom i zaštitite svoju kožu od neugodnih mirisa uz NIVEA Fresh Citrus antiperspiranta u spreju. Uživajte u osjećaju svježe i čiste kože zahvaljujući jedinstvenom mirisu limete i bergamota.

Za sve romantične duše, idealni odabir bit će nježni miris pamuka i izvorske vode NIVEA Fresh Gentle antiperspiranta u spreju. Osjećaj čiste kože i miris kojem nećete moći odoljeti.

Aktivnim muškarcima za vrijeme ljetnih vrućina potrebna je pouzdana zaštita od neugodnih mirisa, zato su tu NIVEA MEN Fresh Aquatic i NIVEA MEN Fresh Intense antiperspiranti u spreju. Zajašite njihov val svježine i prepustite se osvježavajućim mirisima 48-satne zaštite bez iritacije kože.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite www.nivea.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.