UMAH vodi modela Hrvatske u MIAMI/Florida

Pinterest LinkedIn Tumblr +

World Top Model Croatia je izbor profesionalnih modela s iskustvom. Pobjednica izbora WTM Croatia predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru modela, u prosincu (Miami, Florida).

I ove godine UMAH – Udruženje manekena Hrvatske organizator je izbora modela Hrvatske, a ponosna članica UMAH-a, model Sandra Šerbec (23), vlasnica licence za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Sloveniju, Srbiju i Crnu Goru sigurna je da će i ove godine naši izabrani modeli biti itekako zapaženi na svjetskom izboru WTM.

Prošle 2015. godine, titulu najboljeg modela Hrvatske osvojila je mlada Dea Maretić (16) iz modne agencije Talia model. Na svjetskom izboru koji je održan u prosincu 2015. u Rimu, naša Dea Maretić je osvojila titulu prve pratilje, što ju je uz drugu pratilju iz Namibije i pobjednicu iz Mexica učinilo i najboljim modelom Europe.

Na sami izbor, hrvatske modne agencije šalju svoje modele/predstavnice agencija, dok će ostale djevojke-modeli za svoje mjesto u finalnom izboru morati prisustvovati castingu.

Pozivaju se svi modeli zainteresirani za sudjelovanje na izboru World Top Model Croatia na CASTING.

Vrijeme održavanja:  22.07.2016 u 16h

Mjesto: Hotel Sheraton Zagreb, dvorana LONDON

Uvjeti: 16-27 godina, min. visina 174 cm, manekenske proporcije, iskustvo u modelingu

Prisustvovanje castingu obavezno u prikladnoj odjeći i visokim petama, te ponijeti set-kartu (sliku).

Finalni izbor u Hrvatskoj, na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica, održat će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u nedjelju, 02. listopada 2016., u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Aquae Vivae Krapinske Toplice, krajem rujna, biti će domaćin priprema finalistica izbora World Top Model Croatia i gošćama, pobjednicama zemalja Slovenije, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Sve novosti i informacije možete pratiti na WTM Croatia

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.