Ultimativna 5-u-1 zaštita novih NIVEA dezodoransa štiti vas i vašu odjeću u svim stresnim situacijama

Pinterest LinkedIn Tumblr +

NIVEA vam predstavlja ultimativnu peterostruku zaštitu uz dezodorans koji pruža zaštitu od znojenja čak 48 sati i štiti vaše omiljene odjevne kombinacije od mrlja.

Svi imamo barem jedan omiljeni komad odjeće u ormaru. Crna haljina koja nas spašava u svakoj situaciji kada mislimo da nam baš ništa dobro ne pristaje ili omiljena bijela majica koja se savršeno uklopi u naš poslovni look. Svako naše izdanje zaokružuje mirisna zaštita dezodoransa, no, ono što nas često izluđuje su mrlje koje nam ostaju na odjeći.

Napokon možete odahnuti, NIVEA vam predstavlja ultimativnu peterostruku zaštitu uz BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact dezodorans koji vas neće razočarati. Osim što zaustavlja neugodne mirise, pruža zaštitu od znojenja čak 48 sati, štiti vaše omiljene odjevne kombinacije od mrlja kako bi što duže zadržali svoju originalnu boju te ne ostavlja tragove na vašoj koži. Zaboravite na iritacije, zahvaljujući nježnoj 5-u-1 formuli NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact dezodorans prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Za dugotrajni osjećaj svježine i pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa prepustite se novom NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact dezodoransu u spreju i roll-onu za žene i muškarce. Nanesite ga nakon tuširanja i uživajte u osjećaju suhoće te čiste i mirišljave kože!

NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact roll-on

  •  Pouzdana zaštita od neugodnih mirisa.
  • Ne ostavlja bijele tragove na tamnoj odjeći i žute mrlje na svijetloj odjeći.
  • Štiti od znojenja tijekom 48 sati.
  • Ne sadrži etilni alkohol i ne izaziva iritacije.
  • Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana.

Detaljnije informacije na www.nivea.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.