Uklonite tragove starenja uz Neauvia Organic Stimulate

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Posebna pogodnost Medicinsko-kozmetičkog centra Murad

 

Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju. Tretman nije invazivan, ne zahtijeva oporavak i dugotrajnog je učinka, a sve zahvaljujući dvostrukoj razini djelovanja hijaluronskih filera. Najprije se popravlja čvrstoća kože, zatim se potiče stvaranje novog kolagena.

Neauvia proizvodi

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čisti biološki materijal i kalcij hidroksiapatit. Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će biti zategnuto, a bore popunjene. Filer Stimulate aplicira se kanilom, čija je aplikacija je gotovo bezbolna. Efekt je kao nakon face liftinga, samo bez oporavka.

Osnivačica Medicinsko-kozmetičkog centra Murad, dr.med. Haina Pete-Radiković, službena je edukatorica švicarskih organskih filera Neauvia, s 13 godina iskustva u radu s hijaluronskim filerima. Stručnjakinja je u području pravilne njege kože, a svoj pristup temelji na individualnim savjetovanjima s pacijenticama. Upravo je u medicinsko kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton) u tijeku posebna ponuda na Neauvia Organic Stimulate filere: rezervirate li svoj termin tijekom srpnja, očekuje vas 20% popusta na gotovinu i 10% popusta prilikom plaćanja karticama.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.