Uklonite prašinu i alergene bez puno napora – Robotski usisavač Rowenta

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ROWENTA RR7267sa macom

ROWENTA EXPLORER SERIE 40 – ANIMAL KIT RR7267
Riješite se životinjskih dlaka

S robotskim usisavačem Rowenta Explorer 40 Animal Kit očistite svoj dom i potpuno uklonite prašinu i alergene bez puno napora!

Robotov Aqua Force sustav u isto vrijeme dok usisava i pere pod. Rowenta Explorer Serie 40 za istinske 2-u-1 akcije koje osiguravaju savršene rezultate! Izuzetno efikasno otklanja dlake vaših kućnih ljubimaca. Njegov filter visokih performansi osigurava 99,9% zadržavanja prašine.

ROWENTA RR7267 sa pesekomIzuzetno je tanak visok samo 8 cm pa prolazi čak i ispod niskog namještaja. Njegov metodički navigacijski sustav Smart Exploration 4.0 pokriva cijeli vaš dom sa savršenom preciznošću.

Osim toga, vrlo je intuitivan i jednostavan za uporabu: jednostavno se povežite s besplatnom aplikacijom za pametne telefone i zapovjedite aktivnost svom robotskom usisavaču s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Kompatibilan je čak s pomoćnicima Google Assistent i Amazon Alexa koji se aktiviraju glasom za jednostavno pokretanje čišćenja!

www.rowenta.hr

Foto: PROMO

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.