U čemu ste uspjeli?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mnogi se “rado” prisjete svake situacija u kojoj su se osramotili, osjećali neugodno ili ih je netko drugi uvrijedio, kritizirao ili naveo da učine nešto što ne žele i slično…

Kad krenu takve misli i kopanje po neugodnim uspomenama iz prošlosti, prisjetite se barem jednog događaja kad ste napravili pravu stvar, uspjeli nešto napraviti, pobijedili strah i učinili nešto prvi put ili kad ste jednostavno nekome pomogli… Život nam servira svakakve izazove, a samo mi odlučujemo hoćemo li sebe gledati kao pobjednika ili žrtvu.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.