Tvrtka Carvel je novi sponzor Hrvatske vaterpolske reprezentacije

0

Na konferenciji za novinare predstavljen je popis reprezentativaca za nadolazeći međunarodni turnir u Budimpešti – Volvo kup koji se održava od 10. do 12. veljače, te je potpisan ugovor o sponzorstvu s tvrtkom Carvel d.o.o., kroz njezine brendove Diadora i Rider, čime je Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila novog respektabilnog partnera.

Tvrtka Carvel d.o.o. već 25 godina uspješno posluje kao ovlašteni uvoznik i distributer sportskih i modnih brendova obuće i tekstila. Carvel je generalni distributer za balkansko tržište poznatog talijanskog brenda Diadora te generalni distributer brazilskog brenda ljetne obuće Rider i Ipanema za tržište Hrvatske, cijelog Balkana i Indije. Carvel je distributer i drugih poznatih brendova kao što su Björn Borg, Wrangler, Calvin Klein, Mustang, British Knights, Olang, Gri Sport, Australian i drugi.

«Veliko nam je zadovoljstvo biti sponzorom Hrvatske vaterpolske reprezentacije, i to s našim najpopularnijim brendovima Rider i Diadora. Vjerujemo da će hrvatska reprezentacija ostvariti odlične rezultate na nadolazećem turniru kao i tijekom cijele godine, i veseli nas što im u tome možemo pružiti podršku», rekla je Danijela Vasić, direktorica marketinga tvrtke Carvel te najavila kako tvrtka uskoro planira modno snimanje i medijsku kampanju u kojoj će u ulozi modela biti trojica reprezentativaca čija imena su još uvijek u tajnosti.

«Tvrtka Carvel je u samom vrhu tržišta u segmentu kojim se bavi, upravo kao i hrvatska vaterpolska reprezentacija. Stoga ova suradnja objedinjuje i predstavlja dva jaka brenda čija će sinergija, uvjereni smo, rezultirati dugoročnim zajedničkim vrhunskim rezultatima», rekao je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a. 

Legendarni talijanski sportski brend Diadora su tijekom posljednjih 40-tak godina proslavili brojni sportski prvaci poput Ayrtona Senne, Edwina Mosesa i Björna Borga, a upravo nas najpoznatija kolekcija Heritage vraća u vremena najvećih sportskih uspjeha i pobjeda 70-ih. Brend Diadora je ikona sportskog naslijeđa koju obogaćuju tehnološke inovacije i prihvaćenost od najvećih sportaša u povijesti. Inspirirana je modelima iz 70ih i 80ih čije boje i stil prevladavaju u kolekcijama.

Rider je najznačajniji tehnološki brend kompanije Grendene. Rider sandale su dizajnirane i proizvedene u Brazilu, a na tržištima jugoistočne Europe Rider je već godinama najprodavaniji brend u segmentu muške ljetne obuće.

Share.

Comments are closed.