TRIO CINK: anti age & anti akne linija

0

Francuska dermokozmetička kuća NovExpert i njezin osnivač i vizionar Cyrille Tellinge u Ro.Ra. Natura Edu centru predstavili su nova rješenja za nepravilnosti na koži povezanih uz problem akni kroz nove heroj proizvode iz Trio Cink linije.

 

Certificirano za trudnice i dojilje, 100 % Prirodnog porijekla – 0% Konzervansa – Hipoalergeno

Nakon Pariza, sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, NovExpert, predstavio je HEROJ proizvode iz TRIO CINK linije, linije proizvoda namijenjenih osobama u zreloj dobi i adolescentima koji imaju probleme s aknama i nepravilnostima na koži uzrokovanih aknama.

Želja i potreba za TRIO CINK linijom razvila se zbog sve učestalijeg fenomena koji se proširio svijetom kod osoba u zreloj dobi i kod sve mlađe i mlađe djece – AKNE.
U zadnjih par godina akne su se počele pojavljivati kod 51% žena u dobi od 20-29g. i 35% žena u dobi od 30-40g. kao i kod djece mlađe od 12 godina. Razlog tome još nije poznat, ali znaju se uzroci. Prehrana, hormonalni disbalansi i kod starije i mlađe populacije, nepravilni menstrualni ciklusi, lijekovi, stres, neadekvatna kozmetika. Za razliku od adolescenata ili mlađe populacije, potreba zrele kože nije samo za tretmanima protiv akni nego i za anti aging njegom, pa je NovExpert u Trio Cink liniji pomirio potrebe i zrele i mlade kože.

 

Djelovanje

TRIO CINK linija na kožu djeluje: PROTUUPALNO, UMIRUJUĆE, UKLANJA NEČISTOĆE, MATIRAJUĆE, HIDRATIZIRA, ANTI AGE, SMIRUJE I UKLANJA AKNE

Aktivne komponente

  • Trio Cink molekula: kompleks koji sadrži tri oblika cinka (cink PCA, cink laktat i cink glukonat) u najvećoj dozvoljenoj količini, jer je cink najbolji inhibitor IGF-hormona, a u potpunosti inhibira i bakteriju P. acnes koja živi u aknama. Djeluje na smanjenje lučenja sebuma i smanjenje akni za 22 %
  • Backuchiol – retinol like molekula: anti aging djelovanje, protuupalni učinak, smanjenje lučenja sebuma bez isušivanja kože te anti aging djelovanje
  • PHA (glukonolakton) voćne kiseline koje čine novu generaciju AHA kiselina (u Noćnom losionu)

Ostale komponente: ekstrakt ljiljana, hamamelis, ružmarin, bisabolol, laurinska kiselina, hijaluronska kiselina…

 

Proizvodi

TRIO CINK VODICA U SPREJU: u svom sastavu ima najveću koncentraciju CINKA na tržištu, čak 3x veću od konkurencije! Ne sadrži alkohole niti konzervanse te djeluje umirujuće i protuupalno, matira kožu pa se može koristiti kao fiksator make upa tijekom cijelog dana.
TRIO CINK NOĆNI LOSION: PHA VOĆNE KISELINEnove generacije i fragmentirana HIJALURONSKA KISELINA te TRIO CINK molekula imaju anti age učinak, čiste lice, zaglađuju kožu te pomažu u borbi protiv akni i hiperpigmentacija.
PURIFYING FLUID & GEL ZA NJEGU LICA: idealna su dnevna njega, podloga za make up, djeluju protuupalno na kožu, njeguju je te čiste pore uz pomoć TRIO CINK molekule, PROBIOTIKA, ružmarina, hamamelisa… BACKUCHIOL retinol like molekula uspješno uklanja bore te tretira mrljice i ožiljno tkivo nakon akni.

www.novexpert.hr

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.