Tefal Versalio Deluxe 9 in 1 – Višenamjenski uređaj za pripremanje hrane

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vrijeme je Fašnika i u Versalio 9 in 1 mogu se pripremiti vrhunske krafne i drugi Fašnički specijaliteti.

 

Na uređaju se može podesiti temperatura i devet različitih režima za pripremu hrane uz savršene rezultate. Versalio Deluxe 9 in 1 sve može – duboko prženje, prženje, sotiranje, krčkanje, pirjanje, kuhanje riže, kuhanje tjestenina, podgrijavanje hrane, pa čak i odmrzavanje zamrznute hrane.

Zahvaljujući svemu navedenom taj vam višenamjenski uređaj itekako olakšava vaš život!

Tefal Versalio Deluxe 9 in 1 – Višenamjenski uređaj za pripremanje hrane

Ovaj inteligentan i praktični uređaj ima odvojiv izbornik vremena tako da uvijek možete voditi računa o vremenu. Temperaturu pripreme može se podesiti u rasponu od 80° do 180° kako biste uvijek mogli postići najbolje moguće rezultate. Na posudi su oznake za količinu ulja koju možemo uliti u uređaj ovisno o načinu pripreme hrane koju smo odabrali. Za prženje hrane potrebno je uliti 0,5 do 1 litru ulja ovisno o hrani koju pečemo. Na primjer – za 1kg krumpira koje želimo ispeći u vidu pomfrita potrebno je čak 2 litre ulja. Tijekom prženja i ostalih načina pripremanja hrane na uređaj se stavlja poklopac kako ulje i ostali sastojci ne bi prskali izvan uređaja. Košara za prženje ima praktične držače kako biste mogli ostaviti gotovu, prženu hranu iznad posude s uljem koje se može na taj način iscijediti. Stupanj pripreme hrane može se nadzirati pomoću automatskog providnog poklopca. Odvojiva posuda, košara za prženje (pohanje) i poklopac mogu se jednostavno oprati u perilici posuđa.

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.