Svijet kozmetike, ljepote, mode i zdravlja na drugačiji način – Festival Estetike ABECEDA LJEPOTE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Što nas očekuje na trećem Festivalu estetike

 

Prepoznali smo ljepotu kao „industriju“ budućnosti. Stoga, i ove godine, na Trećem Festivalu estetike – Abeceda ljepote, namjeravamo širem krugu profesionalaca i svih ostalih posjetitelja približiti najnovije trendove iz svijeta kozmetike, ljepote, zdravlja i mode.

Festival će se ove godine održati od 30.11. do 2.12. u Hotelu International u Zagrebu, u blizini centra grada.

Očekujemo više od 80 izlagača koji će predstaviti oko 200-tinjak domaćih i svjetskih brendova među kojima ističemo najpoznatije brendove medicinske kozmetologije iz Francuske, Italije i Slovenije.

Posjetitelje očekuju raznovrsni sadržaji, ističemo tri zanimljiva eventa:

  • Kongres kozmetike „Young & Fit“ u trajanju dva dana. Među istaknutim predavačima estetske industrije predstaviti će se i Mario Valentić, profesor kineziologije, promotor zdravog života, nositelj brenda „HealtyFIT by Mario Valentić“;
  • VIP radionicu koju vodi Davor Bilman, prodajni trener čija je specijalnost proučavanje ljudske osobnosti i njenog utjecaja na prodaju;
  • Zdravstveni turizam za hotele, wellnesse, toplice koji će predstaviti svoje programe s posebnim pogodnostima kupnje.

Ponudom na Festivalu estetike želimo ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih posjetitelja. Naglasak stavljamo na profesionalnu ponudu. Kao edukacijski dio, Kongres kozmetike je vrlo važan dio Festivala.

Posjetitelji će na Festivalu saznati sve o najnovijim trendovima iz svijeta ljepote i zdravlja. Vjerujemo da će profesionalci pronađi nova rješenja za svoje salone, poliklinike, hotele… te tako obogatiti svoju ponudu.

Za posjetitelje pripremamo brojna iznenađenja i nagradne igre. Poslovni posjetitelji će po posebnim cijenama moći kupiti opremu i kozmetičke linije poznatih brendova.

Za sve poslovne posjetitelje ulaz je besplatan uz prethodnu registraciju na web stranicama festivala.

Više informacija na www.abecedaljepote.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.