Svijet kozmetike, ljepote, mode i zdravlja na drugačiji način – Festival Estetike ABECEDA LJEPOTE

0

Što nas očekuje na trećem Festivalu estetike

 

Prepoznali smo ljepotu kao „industriju“ budućnosti. Stoga, i ove godine, na Trećem Festivalu estetike – Abeceda ljepote, namjeravamo širem krugu profesionalaca i svih ostalih posjetitelja približiti najnovije trendove iz svijeta kozmetike, ljepote, zdravlja i mode.

Festival će se ove godine održati od 30.11. do 2.12. u Hotelu International u Zagrebu, u blizini centra grada.

Očekujemo više od 80 izlagača koji će predstaviti oko 200-tinjak domaćih i svjetskih brendova među kojima ističemo najpoznatije brendove medicinske kozmetologije iz Francuske, Italije i Slovenije.

Posjetitelje očekuju raznovrsni sadržaji, ističemo tri zanimljiva eventa:

  • Kongres kozmetike „Young & Fit“ u trajanju dva dana. Među istaknutim predavačima estetske industrije predstaviti će se i Mario Valentić, profesor kineziologije, promotor zdravog života, nositelj brenda „HealtyFIT by Mario Valentić“;
  • VIP radionicu koju vodi Davor Bilman, prodajni trener čija je specijalnost proučavanje ljudske osobnosti i njenog utjecaja na prodaju;
  • Zdravstveni turizam za hotele, wellnesse, toplice koji će predstaviti svoje programe s posebnim pogodnostima kupnje.

Ponudom na Festivalu estetike želimo ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih posjetitelja. Naglasak stavljamo na profesionalnu ponudu. Kao edukacijski dio, Kongres kozmetike je vrlo važan dio Festivala.

Posjetitelji će na Festivalu saznati sve o najnovijim trendovima iz svijeta ljepote i zdravlja. Vjerujemo da će profesionalci pronađi nova rješenja za svoje salone, poliklinike, hotele… te tako obogatiti svoju ponudu.

Za posjetitelje pripremamo brojna iznenađenja i nagradne igre. Poslovni posjetitelji će po posebnim cijenama moći kupiti opremu i kozmetičke linije poznatih brendova.

Za sve poslovne posjetitelje ulaz je besplatan uz prethodnu registraciju na web stranicama festivala.

Više informacija na www.abecedaljepote.hr

Share.

Comments are closed.