Svečane frizure za svaku prigodu

0

Pred nama je najluđa noć u godini. Zasigurno već razmišljate što ćete odjenuti te kakvu šminku i frizuru odabrati.

 

Bez obzira imate li dugu ili kratku kosu, ravnu ili valovitu, mogućnosti oblikovanja su brojne. Svečanom frizurom koja će vam dati dozu glamura, naglasit ćete eleganciju i upotpuniti odjevnu kombinaciju.

 

S dugom kosom su vam na raspolaganju brojne mogućnosti oblikovanja. Ako želite nešto jednostavno, isfenirajte kosu i lagano prođite peglom za kosu, savršena frizura je tu.

Svečane frizure ne moraju nužno značiti i profesionalnu izvedbu u frizerskom salonu. Kosa zalizana u rep, podignut ili spušten, ili simpatična pletenica također može biti vrlo glamurozna i elegantna. Ako pak želite nešto više, kosu možete potpuno ukovrčati. Sa zanimljivom odjevnom kombinacijom i svečanim make-upom, frizura će biti točka na i.

Kratka kosa se također može urediti na brojne načine. Možete je razbarušiti pjenom ili je začešljati i dodati neki modni dodatak, neku zanimljivu ukosnicu.

 

 

Foto: Pixabay

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.