Svečane frizure za svaku prigodu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pred nama je najluđa noć u godini. Zasigurno već razmišljate što ćete odjenuti te kakvu šminku i frizuru odabrati.

 

Bez obzira imate li dugu ili kratku kosu, ravnu ili valovitu, mogućnosti oblikovanja su brojne. Svečanom frizurom koja će vam dati dozu glamura, naglasit ćete eleganciju i upotpuniti odjevnu kombinaciju.

 

S dugom kosom su vam na raspolaganju brojne mogućnosti oblikovanja. Ako želite nešto jednostavno, isfenirajte kosu i lagano prođite peglom za kosu, savršena frizura je tu.

Svečane frizure ne moraju nužno značiti i profesionalnu izvedbu u frizerskom salonu. Kosa zalizana u rep, podignut ili spušten, ili simpatična pletenica također može biti vrlo glamurozna i elegantna. Ako pak želite nešto više, kosu možete potpuno ukovrčati. Sa zanimljivom odjevnom kombinacijom i svečanim make-upom, frizura će biti točka na i.

Kratka kosa se također može urediti na brojne načine. Možete je razbarušiti pjenom ili je začešljati i dodati neki modni dodatak, neku zanimljivu ukosnicu.

 

 

Foto: Pixabay

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.