Sve što treba znati o proljetnim trendovima

0

Reserved predstavlja novi lookbook za proljeće

 

Sredinom veljače većina nas se već raduje proljeću kako bi tamne boje zamijenila veselim haljinama i laganijim kombinacijama. Nestrpljenju zbog iščekivanja ljepšeg vremena pridonosi najnovija kolekcija za proljeće iz Reserveda, koja najavljuje ležernu sezonu u prirodnim, zemljanim tonovima. Suština dizajna kolekcije je modernistička, avangardna i vintage, sve ono što bismo očekivali od poljske modne kuće u novom razdoblju, čak i mnogo više.

 

VL394-18X_299,90 kn

WE083-80XVG779_349,90 kn

 

 

Sama kolekcija nas je prilično iznenadila, sastoji se od dvadesetak komada jednostavne, ali strukturirane forme, s donekle oštrim, asimetričnim rezovima. Dizajneri brenda oslanjali su se na otkačene sedamdesete i praktičnost dizajna devedesetih prilikom kreiranja ključnih komada, tako da se pred nama nalazi mješavina nadahnuća za neodoljivu modnu sezonu. Ako bismo trebali izdvojiti najsnažniju točku kolekcije, to bi svakako bila univerzalna nosivost svih komada tijekom cijelog dana.

 

re-Lookbook_2703-Wom-RGB

 

Ženska kolekcija u znaku je haljina i suknji s elementima hipijevske mode te predimenzioniranih hlača i kaputa u jarkim bojama. Govoreći o obojenosti koja se proteže čitavom kolekcijom, napokon ćemo pokazati raspoloženje noseći suptilne, prirodne nijanse, poput boje jantara, bjelokosti i limuna. Naročito su nam se svidjele pletene košare, torbe s resama i ostali dodaci u etno stilu koji neodoljivo podsjećaju na asesoare kakav su nosile trendseterice sedamdesetih.

 

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.