Sutra počinje najljepši sajam Zagrebačkog velesajma, Dani ljepote i fitnessa

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sutra, 10.03., na Zagrebačkom velesajmu započinje sajam Dani ljepote&fitnessa koji je vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote: kozmetika i parfumerija, njega kose i noktiju, kozmetički i Spa saloni, oprema i pribor, prirodni preparati, zdravlje, modni dodaci. Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

“Najljepši” sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Ove godine na Danima ljepote&fitnessa bit će 255 izlagača iz 22 zemlje na 12.800 m2.

Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge.

Za vrijeme trajanja sajma na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program predavanja, natjecanja i prezentacija bogat korisnim informacijama i novitetima iz “industrije ljepote”.

Dani ljepote i fitnessa

DANI LJEPOTE&FITNESSA u suradnji s poznatom vizažisticom Sanjom Agić predstavljaju make up natjecanje za profesionalce pod nazivom Colour Clash. Natjecanje je na rasporedu u nedjelju, 12. ožujka u 15.00 sati.

Frizersko natjecanje učenika srednjih škola već tradicionalno organizira Zagrebački velesajam u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Zagreba – Ceh frizera i rezervirano je za prvi dan sajma. Mladi frizeri natjecat će se u tri kategorije: dnevna frizura na raspuštenoj dugoj kosi, svečana niska punđa na dugoj kosi te muško moderno šišanje.

Izdvajamo međunarodnu izložbu radova natjecatelja u Nail artu na temu LOVE ANIMALS u kategorijama Nokti u kutiji i Plakat. Do sada je pristiglo preko 50 radova natjecateljica iz 13 država. Radove će ocjenjivati međunarodni suci iz Ukrajine i SAD-a. Novac od kotizacija koji pripada suorganizatoru – Bojani Kostki i sucima donirat će se društvu za zaštitu životinja PETA.

MICROBLADING i JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA – zanimljivo natjecanje održat će se u organizaciji Akademije Valentina na kojem će natjecateljice pokazati svoje umijeće naučenog.

Osim natjecanja tijekom sajma učenici srednjih strukovnih škola za sve posjetitelje pružat će besplatne kozmetičke tretmane poput tretmana lica, prirodne njege noktiju, šminkanja za dnevni make up.

Prezentacija BRIJANJE&BRADE zasigurno će privući mnoge muškarce (i njihove brade), a glavni i odgovorni barber je Stanislav Mučić iz Frizerlanda, Križevci.

Na 2. Kongresu Fitnes učilišta – Fitness & Sport  očekuje se približno 300 sudionika iz Hrvatske i regije: fitnes treneri, instruktori Pilatesa, instruktori grupnih programa vježbanja, osobni i kondicijski treneri, sportski treneri, djelatnici sportskih saveza, klubovi, itd.

Teme kongresa usmjerene su na stručno usavršavanje profesionalaca u fitnes industriji i sportu, a podijeljene su u tri dana održavanja:

1. dan – PREDAVANJA O PREHRANI
2. dan – FITNES RADIONICE
3. dan – SPORTSKA PREDAVANJA I PANELI

Predavanja o prehrani usmjerene su na optimizaciju unosa pojedinih segmenata prehrane ili suplemenata u svrhu zdravijeg života ili pak ostvarenja sportskih rezultata.

Fitnes radionice, ukupno njih deset, stručno će voditi fitnes profesionalci iz Hrvatske i regije; Goran Sajko, Asja Petersen, Marino Bašić, Marko Črljenec, Marija Andrijašević i drugi.

Treći dan kongresa obilježit će vodeći domaći stručnjaci, treneri i psiholozi poput Igora Čerenšeka, Slavka Goluže, Ivice Tucka, Krešimira Šoša, Ratka Rudića, Nikole Bralića, Pere Kuterovca, zatim osvajači medalja na Olimpijskim igrama u Brazilu poput braće Sinković, Damira Martina, Filipa Hrgovića i drugih, a govorit će na temu „Koliki je utjecaj kondicijskog trenera na vrhunski rezultat?“, “Da li je mentalni trening sportaša preduvjet za osvajanje medalje?“, itd.

Program i predavanja organizira Fitnes učilište iz Zagreba u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom. Cilj je promovirati tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje, a samim tim i ljepotu. Ideja kongresa je podizanje kvalitete i stalno usavršavanje u kreiranju stručnosti fitnes profesionalaca, ali i sportskih trenera, izravno zaslužnih za vrhunske rezultate naših sportaša.

Program ULTIMATE DANCE EXPLOSION nastavak je prošlogodišnje suradnje Zagrebačkog velesajma i Plesnog kluba Megablast.

Osim Otvorenog kupa Hrvatske u plesu Ultimate Dance Explosion nudi cijeli vatromet i eksploziju sadržaja vezanih uz ples; plesne radionice, video igrice vezanih uz ples, široka ponuda opreme za ples, foto i video studio, gadgeta i suvenira sa eventa.

Otvoreni kup Hrvatske u plesu jedinstven je po tome što je prvo natjecanje u Hrvatskoj koje će održati se na 2 plesna podija.

Cjelokupni program događanja možete pogledati na www.zv.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.