Suludo bogati Azijci

0

Suludo bogati Azijci zabavan je, originalan i moderan roman kojeg nećete moći ispustiti iz ruku.

Nevjerojatno zabavan prvijenac Kevina Kwana Suludo bogati Azijci priča je o tri ultrabogate kineske obitelji s pedigreom i tračevima, klevetama i spletkama do kojih dolazi kada Nicholas Young, nasljednik jednog od najvećih bogatstava u Aziji, dovodi kući svoju ABC djevojku (Kineskinju rođenu u Americi), kako bi bili prisutni na vjenčanju sezone.

„Suludo bogati Azijci zabavan je, originalan i moderan roman kojeg nećete moći ispustiti iz ruku. Oštra satira azijskog jet seta, kineska kombinacija Dallasa i Ponosa i predrasuda. Spoj zlatnog pokućstva, visoke mode, privatnih mlažnjaka, besmislenih društvenih pravila i snobizma koji je zabavan do bola. Nisam ga ispuštala iz ruku ni da bih jela ili gledala Downton Abbey.“ (Plum Sykes, autorica bestselera Plavuše iz Bergdorfa)

„Odvažno pikantan i potpuni užitak za osjetila, baš poput glasovite singapurske ulične hrane oko koje se svađaju likovi Kevina Kwana; vruć i hrskav kao najbolji satay; odvodi vas u svijet snova, kao i svima omiljeni desert – goreng pisang. Prepustite se ovom urnebesno zabavnom romanom koji proniče u kutke modernog života, i – uživajte!“ (Lisa See, autorica bestselera San o sreći i Djevojke iz Šangaja)

 „Originalan i zabavan, roman Suludo bogati Azijci nepredvidiv je, prepun uspona i padova. Oduševio me!“ (Jackie Collins, autorica bestselera The Power Trip)

O autoru: Kevin Kwan je azijsko-američki romanopisac, rođen u Singapuru, koji je postigao golemi uspjeh svojim prvim romanom „Suludo bogati Azijci“ (2013) nakon kojeg je uslijedila još jedna uspješnica – roman „China Rich Girlfriend“ objavljena u lipnju 2015.

Share.

Comments are closed.