Što sam otkrila uz Hada Labo Tokyo kozmetiku – Recenzija

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pripadam skupini žena 50+. To je razdoblje života kada provodite životnu inventuru jer ste svakodnevno brinuli za druge, ne mareći previše za sebe. Obiteljske obaveze, karijera, potreba za materijalnim dobrima ostave traga na duši i tijelu.

 

U nekom trenutku žena primijeti da je preko noći izgubila sjaj očiju. Umjesto jedne, uoči bezbroj novih bora koje nije primjećivala. I onda poželi učiniti nešto za sebe. Invazivne metode koje od žene učine masku nije ono što želim za sebe. Nisam pristalica provođenja korektivnih zahvata na licu kako bi prekrila godine i strahove koji su sastavnica onoga što zovemo starenje.

Svjesna sam da starim iz dana u dan, vidim promijene koje se zbivaju svakodnevno i ubrzano. Osvijestila sam da protiv zakona prirode nitko nikada nije uspio, tako ne mogu niti ja. Ali, mogu pomoći sebi i svome tijelu da se osjeća ugodno i zadovoljno tijekom svih promjena koje nitko od nas nije nikada zaobišao.

Imam izrazito suhu i osjetljivu kožu koja je dodatno isušena uslijed hormonalnih promjena. Moje lice traži pojačanu hidraciju i redovitu njegu. Sve dosadašnje preporuke koje sam dobila oko nanošenja kozmetičkih preparata su izgledale kao uludo bačen novac i potrošeno vrijeme.

Imala sam priliku isprobati Hada Labo Tokyo kozmetiku. Moram priznati da sam gledajući ambalažu proizvoda mislila kako je to samo jedan od marketinških trikova kojima se pokušavaju zavarati žene u potrazi za eliksirom mladosti.

Nakon redovite primjene tonika i kreme, moja koža je u nekoliko dana zahvalno prodisala.

Pitala sam se što se to dešava s mojom kožom, puno je svježija i izgleda odmorno. Možda će drugi pomisliti da sam promijenila stav oko ubrizgavanja skupih preparata, zatezanja kože i peglanja bora i u panici od starenja učinila ono što sam govorila da ne želim za sebe.

Ako želite kožu koja će biti zahvala, a vi konačno zadovoljni, uložite u Hada Labo Tokyo kozmetiku. LIJEPO JE STARITI, A NE OSJEĆATI SE STARO. Briga o koži je poput brige o zrcalu. Ako nemate dobar preparat, Vaše zrcalo neće blistati kako želite. Uz malo novčanog ulaganja možete dobiti puno za sebe i svoju kožu. Isplati se, ja sam probala, zašto to ne biste i Vi?

Proizvodi su bez parabena, umjetnih mirisa, boja i mineralnih ulja. Namijenjeni su za sve tipove kože, pružaju duboku hidrataciju i poboljšavaju elastičnost kože.

Osnovni sastojak svih proizvoda je jedinstvena mješavina tri vrste hijaluronske kiseline – Super Hyaluronic Acid.

Koliko sam upoznata, u Hrvatskoj je možete pronaći u dm-u.

 

Recenzent: Doc. dr. sc. Dubravka Šimunović, prof. v. š.
Profesorica na Zdravstvenom Veleučilištu

 

 

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Leave A Reply