Sing predstavlja novo studijsko izdanje

0

Legendarni Sting predstavlja novo studijsko izdanje “57th & 9th“, najavljeno singlom”I Can’t Stop Thinking About You“. Novo 12. studijsko izdanje prvi je Stingov pop/rock album u više od deset godina, a u Hrvatskoj je dostupan u fizičkom i digitalnom obliku od 11.11.2016.

Album “57th & 9th” sniman je u suradnji s njegovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom (gitara) i Vinniem Colaiutaom (bubnjevi). Iščekivano izdanje također bilježi suradnje s glazbenicima kao što su bubnjar Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses) i gitarist Lyle Workman, te Tex-Mex bend The Last Bandoleros.

Sve se desilo vrlo brzo, i veoma spontano. Moja ideja je uvijek da iznenadim sebe i ljude s kojima radim, a nadam se i slušatelje.” – Sting o novom izdanju.

Novi studijski album naziv je dobio prema križanju na Manhattanu koje je Sting svakog dana prelazio dok je hodao prema studiju u Hell’s Kitchenu. Produkcijom izdanja “57th & 9th” pozabavio se Martin Kierszenbaum, a Sting o albumu nadodaje – “Radi se o istraživanju i putovanju, o cesti koja vodi u nepoznato. Na albumu smo završili s nečim što je energično i glasno, no istovremeno i promišljeno

Studijski album”57th & 9th” donosi ukupno 10 potpuno novih pjesama u standardnom izdanju, a hrvatskoj je publici dostupan u fizičkom i digitalnom obliku.

POSLUŠAJTE

“57th & 9th” popis pjesama – standardno izdanje
I Can’t Stop Thinking About You
50,000
Down, Down, Down
One Fine Day
Pretty Young Soldier
Petrol Head
Heading South On The Great North Road
If You Can’t Love Me
Inshallah
The Empty Chair

Foto: Universal Music

Share.

Comments are closed.