Stigla je nova arina kolekcija – još ljepša i još udobnija!

0

Jeste li već prošetali gradom i provjerili što ćete nositi ovog proljeća? Zavirite u arine trgovine i saznajte što nam donosi nova kolekcija.

 

Još ljepše i udobnije!

Iz are nam i ovog puta dolazi bezbroj neodoljivih modela koji će obogatiti vaš stil. U bogatoj kolekciji za proljeće i ljeto možete pronaći visokokvalitetnu obuću u svježim, ljetnim bojama i odmjerenim ukrasnim detaljima, za svaku prigodu, bilo da je riječ o poslovnom sastanku, večernjem izlasku, uživanju u prirodi ili pak svakodnevnim šetnjama gradom. Iako ara voli moderne i suvremene dizajne, ostaje vjerna svojim prednostima i uvodi četiri inovacije koje jamče ugodno hodanje i udobnost vašeg stopala: ara HighSoft, ara flex2go, ara ReBalance, ara FUSION4. Za ljubitelje sportskog ili casual stila tu su tenisice modernog dizajna uz koje će i najjednostavnije odjevne kombinacije izgledati odlično, dok će ljubitelji klasike moći uživati u jednostavnijim bojama i modelima. Najefektnije u ovoj sezoni zasigurno su cipele na petu koje ovog puta, uz klasične, dolaze i u metalik bojama te balerinke i sandale čiji su modni detalj metalni remenčići.

ara Shoes ara Shoes ara Shoes

Nova kolekcija donosi 200 modela u mnoštvu varijacija boja koji nikada nisu izgledali bolje!

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i ostalim trgovinama udobne obuće.

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.