Solidea kompresivne čarape su u modi, a ovo su modeli koji podižu svaku kombinaciju!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

solidea Burlesque

Modni brend Solidea već nekoliko sezona uspješno spaja modu i zdravlje

Kad je o kompresivnim čarapama riječ, treba naglasiti da one nisu samo klasični modeli u boji kože rezervirani za nošenje ispod hlača ili odabir starijih gospođa. Za kraj 2020-te u fokusu su prekrasni elegantni modeli s gliterom i mrežom, sa 70 dena, koji će obilježiti ovu kalendarsku zimu i poslužiti kao dopuna svakog total look-a, ali i ključni modni detalj za druženja na otvorenom.

 

Šljokice ili mreža?

Minerva 70 Glitter

Neodoljive hulahupke s elegantnim okomitnim uzorkom i dodatkom glittera biti će vaš najsjaniji modni dodatak u mjesecu blagdana. Osim što će zaokružiti cijeli izgled, one će oblikovati noge, prikriti nedostatke, a ujedno će vam biti toplo i udobno.

solidea Minerva 3

Minerva hulahupke nisu detalj koji će ostati nezamijećen, a podići će svaku odjevnu kombinaciju. Ove čarape imaju 70 dena, uravnoteženu kompresiju 12/15 mmHg i čim ih odjenete uživate u ugodi i istaknutoj figuri. Uz to, potaknuti će vam cirkulaciju, a vaše će noge biti poletne i odmorne. Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom.

solidea Minerva 2

 

Burlesque 70

Hulahupke s elegantnim uzorkom mreže za personalizaciju osobnog stila daškom elegancije i zavodljivosti. Imaju 70 dena, uravnotežene su kompresije 12/15 mmHg. Poboljšavaju perifernu cirulaciju pomažući očuvati zdravlje nogu kod dužeg sjedenja, stajanja ili na putovanju. Zbog njihove uravnotežene kompresije, efikasno sprječaju patološka stanja vena, te lijepo oblikuju noge. Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom.

carape solidea Burlesque

Sve SOLIDEA proizvode možete istražiti i kupiti na službenoj stranici www.solidea.com.hr ili ih potražiti u boljim ljekarnama.

Model: Ana Lea Jenžić
Styling: ALma Premerl Zoko
Foto: Nikola Zoko

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.