Solidea ima savršene hulahupke za zimu – ‘stisnu’ i zagriju tijelo pazeći na kompresiju!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Solidea ima savrsene hulahupke za zimu

Žene koje nose Wonderful Hips Shaper 70 Opaque ‘zimski’ model Solidea čarapa opisuju ih kao ‘nešto najbolje što su ikad probale’!

Solidea hulahupke savršeno oblikuju tijelo, svojom kompresijom djeluju na cirkulaciju i vene, ali i imaju mogućnost zagrijavanja tijela.

 

Po čemu su ove hulahupke toliko posebne?

Wonderful Hips Shaper 70 Opaque termalne su 70 denske hulahopke gustog tkanja s visokim strukom do ispod grudi, s posebno prilagođenom elastičnom pasicom koja sprječava pomicanje te savršeno prianja uz tijelo. Zahvaljujući posebnim elastičnim trakama podupiru lumbalni dio leđa, pomažu u pravilnom držanju tijela, definiraju bokove, podržavaju i podižu stražnjicu te oblikuju struk za savršenu siluetu.

70 denske hulahopke, uravnotežene kompresije 12/15 mmHg. FIR niti sadrže mineralni aditiv koji, stimuliran prirodnom toplinskom energijom tijela, vrši pretvorbu iste u infracrvene zrake te šalje natrag u tkiva održavajući ugodnu termoregulaciju. Ova akcija u kombinaciji sa stupnjevitom kompresijom, smanjuje celulit i poboljšava mikrocirkulaciju. Zbog njihove uravnotežene kompresije, efikasno sprečavaju patološka stanja vena, te lijepo oblikuju noge. Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom.

Gdje kupiti? U boljim ljekarnama i putem web shopa www.solidea.com.hr

Model: Ana Lea Janžić
Foto: Nikola Zoko

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.