Snažna linija koja uklanja znakove starenja – NeoStrata® Skin Active

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Savršeno rješenje za uklanjanje tragova starenja s vašeg lica donosi NeoStrata® Skin Active anti-age linija proizvoda.

Svojim snažnim, klinički dokazanim sastojcima ova nevjerojatna linija ciljano djeluje na sve vidljive znakove starenja; fine linije, bore, diskoloracije i opuštanje kože. Zahvaljujući moćnim Skin Active proizvodima koji aktivno djeluju na kožu, koža se u potpunosti obnavlja te izgleda zdravije, čvršće i mlađe. Upoznajte Skin Active liniju:

 

Skin Active Cellular Restoration

Skin Active Cellular Restoration noćna krema koja ekstraktima matičnih stanica jabuke produžuje dugovječnost matičnih stanica kože. Snažno štiti od antioksidativnih utjecaja iz okoliša, potiče eksfolijaciju i bržu izmjenu stanica. Koža je tijekom noći obnovljena, a ten čist i osvježen.

 

Skin Active Matrix Support

Skin Active Matrix Support dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30, sadrži snažne anti-age sastojke i vrlo učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja te osigurava hidratiziranu kožu bez linija i bora. Kremu nanesite ujutro na čistu kožu lica.

 

Skin Active Intensive Eye Therapy

Skin Active Intensive Eye Therapy jedinstvena formula koja obnavlja osjetljivo područje oko očiju čineći ga mlađim i ljepšim. Koža postaje zategnutija, bore zaglađene, a otečenost i podbuhlost umanjena.

 

Skin Active Retinol+NAG Complex

Skin Active Retinol+NAG Complex u tubi osigurava koži 0,5%-tni čisti retinol i patentirani Neoglukozamine® koji pomažu u izgradnji prirodnog kolagena, tako da sitne bore postaju manje vidljive, a koži je vraćen izgubljeni volumen. Potrebno je nanijeti manju količinu jednom ili dvaput tjedno navečer na čistu kožu. Tijekom korištenja izbjegavajte izlaganje suncu.

 

Skin Active Antioxidant Defense Serum za lice

Skin Active Antioxidant Defense Serum za lice pomaže koži u obrani od oksidativnog stresa, vodećeg uzroka starenja kože, koji je rezultat izloženosti UV zračenju i štetnim čimbenicima iz okoliša. Može se upotrebljavati samostalno ili prije hidratantne kreme i proizvoda za zaštitu kože od sunca. Primjena ujutro i/ili navečer.

 

Skin Active Firming Collagen Booster

Skin Active Firming Collagen Booster serum koji štiti i potiče sintezu kolagena, precizno formuliran kako bi učinio kožu glađom, zategnutijom i čvršćom. Ovaj lagani serum kao dio svakodnevne antiaging rutine osnažuje prirodni ciklus obnove kože. Može se upotrebljavati samostalno ili prije hidratantne kreme i proizvoda za zaštitu kože od sunca. Primjena ujutro i/ili navečer.

 

Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum

Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum svojim snažnim sastojcima aktivno učvršćuje i oblikuje opuštenu kožu, popunjava tanke linije i bore te poboljšava cjelokupan izgled Vaše kože. Primjena: 3-5 kapi ujutro i navečer na čistu kožu prije dnevne ili noćne kreme.

Sveobuhvatna NeoStrata Skin Active linija za njegu lica koja djeluje na više uzroka preranog starenja kože dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama po preporučenim maloprodajnim cijenama.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.