Smartwater započinje godinu i desetljeće suradnjom s Gal Gadot

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Smartwater se priprema za iznimno važnu 2020. godinu koja počinje s novom ambasadoricom brenda, glumicom Gal Gadot.

 

Ova glumica i poduzetnica promovirat će Smartwater kroz veliku kampanju koja će uključivati i prestižno mjesto na Times Squareu u New Yorku kao i prvu Smartwater TV reklamu.

Svojim karakterom i dosadašnjim uspjehom, Gal služi kao novi uzor snage i ljepote oživljavajući pametan, moderan i inovativni karakter proizvoda. Upravo se time ističe kao savršen izbor partnera u novom poglavlju za Smartwater.

 

Premium hidracija za sve prigode

Kupci danas više nego ikad od premium vode očekuju potpunu podršku, podjednako za njihovo fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje. Smartwater je prije 25 godina stvorio kategoriju poboljšanih voda te redefinirao hidraciju, a s dodatkom magnezijevih i kalcijevih soli postiže još bolji okus.

 

Četiri novogodišnja savjeta Gal Gadot

  • Dajte prednost svim aspektima svog zdravlja – mentalnom, fizičkom, duhovnom i emocionalnom – kao majka, zaposlena žena i ljudsko biće to je presudno kako bih se tijekom napornih dana osjećala najbolje moguće. Pronalaženje ravnoteže između svih ludih životnih trenutaka najvažniji je dio održavanja uma i tijela zdravim.
  • Pijte vodu i hidratizirajte se – tijekom svake pauze na poslu pijem Smartwater. Kad vježbam, prije spavanja i čim se probudim. I zbog vode se osjećam dobro.
  • Odvojite vrijeme za sebe – gotovo sam stalno okružena ljudima, pa svaki trenutak mira posvećujem odmoru, a to me u konačnici ponovno motivira za rješavanje sljedećeg zadatka. Volim i meditirati ili ići u šetnju plažom.
  • Pronađite rutinu vježbanja koja je prilagođena potrebama vašeg tijela – fokusiram se na vježbanje koje će mi pomoći da se osjećam usredotočeno. Pilates i plivanje aktivnosti su koje volim raditi i usredotočiti se na disanje, što mi omogućava doticaj sa svojim tijelom i osobnim zdravljem.

 

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.