Slušalice u službi modnog dodatka

0

Nosiva tehnologija

Osim vrhunskim pametnim telefonima, Honor se može pohvaliti i inovativnim bežičnim slušalicama koje, uz zavidne mogućnosti višestruke namjene, krasi i elegantan dizajn što ih čini nosivima na odjeći

honorIako možda na prvi pogled izgledaju kao moderna ogrlica, zapravo je riječ o Honor bežičnim slušalicama Honor Whistle Touch Control. Ove jedinstvene slušalice dolaze s diskretnim, ugrađenim konektorom za efikasno i brzo punjenje što omogućava do tjedan dana bezbrižnog korištenja. Profinjen dizajn skriva i snažnu antenu uz koju se bez smetnje mogu obavljati dugi pozivi bez straha od pucanja veze ili preslušavati glazbeni zapisi uz kristalnu čistoću zvuka čak i uz jake pozadinske zvukove.

Metalno kućište minimalističkog dizajna ono je što Honor Whistle Touch Control slušalice čini izuzetno privlačim gadgetom. Ergonomska zaobljenost u dizajnu omogućava da savršeno pristaju uz lice, a kako bi uvijek bile pri ruci, tu je i kožna vrpca koja objedinjuje stil i funkcionalnost. Kožna vrpca crvene boje u kombinaciji s Honor slušalicama čini poseban modni dodatak koji, zbog neupadljivog izgleda, možete nositi u svim prigodama.

Da ove visokokvalitetne slušalice uistinu predstavljaju tehnologiju na koju se uvijek možete osloniti dokazuje i funkcionalna tipka koja ujedno služi kao daljinski upravljač za snimanje fotografija i video zapisa putem pametnog telefona. Samo jedan dodir dovoljan je da snimite zanimljive fotografije te tako zabilježite i dijelite drage uspomene.

Dostupne u srebrnoj i crnoj varijanti, Honor Whistle Touch Control slušalice idealne su za svakoga tko voli biti u korak s tehnologijom te istovremeno žudi za dobrim stilom.

O Honoru

Brend Honor je nastao kako bi se zadovoljile potrebe pripadnika Generacije Y s proizvodima koji su prilagođeni za korištenje interneta, pružaju nevjerojatna korisnička iskustva, nadahnjuju djelovanje, njeguju kreativnost i osnažuju mlade kako bi ostvarili svoje snove. Honor se time izdvojio od sličnih brendova te pokazao hrabrost radeći stvari drugačije od ostalih i poduzimajući korake kako bi svojim korisnicima predstavio nove tehnologije i inovacije.

Za više informacija posjetite internetsku stranicu www.hihonor.com ili  Honor Hrvatska.

Forografije: Press

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.